Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Δ. Θεσσαλονίκης: Δεν θα ασκήσει έφεση η δημοτική Αρχή για τους 192 συμβασιούχους

Εντολή να παραιτηθεί από το δικαίωμα άσκησης έφεσης για τους 192 συμβασιούχους που διεκδικούν τη μονιμοποίησή τους έδωσε ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας στη νομική υπηρεσία του δήμου Θεσσαλονίκης. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του στη διάρκεια συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.
Όπως είπε ο δήμος θα παραιτηθεί από το δικαίωμα άσκησης έφεσης από την υπόθεση, που επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό εντός του Νοεμβρίου. “Με τον τρόπο αυτό δίνεται οριστική λύση με μόνιμη και σταθερή εργασία για τους 157 συμβασιούχους, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι έχουν προσληφθεί μέσω της προκήρυξης 3Κ”.
“Κλείνει ένας μεγάλος οδυνηρός κύκλος για πολλούς για να μπορέσει να υπάρξει μια εργασιακή ειρήνη και να γνωρίζουν όλοι τους σαφείς κανόνες εργασίας. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχει ο δήμος στα χέρια του τον αριθμό των εργαζομένων που μπορεί σε καθημερινή βάση να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο” είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι άμεσα η διοίκηση θα προχωρήσει στη διαδικασία κρίσεων του προσωπικού, η οποία έχει να πραγματοποιηθεί από 2008.
 
Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: