Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Μ.Α.Σ. Δόξα Μελισσίου (2-0)3-1. Χάρμα ιδέσθαι...

Ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εμφανιζόμενος με περισσότερη ενέργεια, και μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, έφτασε σε μια σχετικά άνετη νίκη, απέναντι στην μέτρια χθες και δεδομένα ταλαντούχα αλλά άπειρη Δόξα Μελισσίου.
Στο πρώτο 20λεπτο το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και αμφίρροπη εξέλιξη, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται ευκαιρίες και εντυπώσεις. Ήταν το καλό διάστημα των φιλοξενουμένων στην αναμέτρηση, στο οποίο δημιούργησαν και τις δύο καλύτερες ευκαιρίες τους με τους Ζούζουλα(δοκάρι) και Πισμισάκη, πριν οι γηπεδούχοι πάρουν τον πλήρη έλεγχο και επιβάλλουν απόλυτα τον ρυθμό τους. Στο ίδιο διάστημα οι καλύτερες ευκαιρίες από την πλευρά της Πέλλας χάθηκαν από τους Μπουράκη και Μπρατσούδη, πριν επικρατήσει κυριαρχικά και «τελειώσει» από το πρώτο ημίχρονο την αναμέτρηση με δύο τέρματα των Τοπάλη(30') και Μπουράκη(40').
Στο δεύτερο ημιχρονο επιθετικός μονόλογος της Πέλλας από το ξεκίνημα, καλό θέαμα με πολλές ευκαιρίες, με κορυφαίες αυτή με το σουτ του Μπουράκη που έδιωξαν λίγο πριν την γραμμή του τέρματος οι φιλοξενούμενοι, το χαμένο πέναλτι του Μπρατσούδη που κέρδισε ο ίδιος και απέκρουσε ο Δεληχατζής και η διπλή μεγάλη ευκαιρία με δοκάρι λίγο αργότερα πάλι με τον ίδιο παίκτη πρωταγωνιστή. Με του φιλοξενούμενους κυριολεκτικά «σβησμένους» και ακίνδυνους να μην προβάλλουν σοβαρή αντίδραση, οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο, δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες, κέρδισαν και δεύτερο πέναλτι στο 80' με τον Μπρατσούδη και πάλι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα αυτή τη φορά ο Τανταλίδης γράφοντας το 3-0. Στην μοναδική της αξιόλογη φάση η Δόξα με πολύ καλή ενέργεια και δυνατό σουτ εκτός περιοχής στο 88' του νεαρού Τζήμα, που ήταν ότι καλύτερο για τους φιλοξενούμενους στο δεύτερο ημίχρονο, μείωσε το σκορ σε 3-1, σφραγίζοντας έτσι και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Αν και δύσκολα ξεχωρίζεις υστερήσαντα από την πολύ καλή Πέλλα, που λειτούργησε άψογα σε όλες τις γραμμές της, κορυφαίοι ήταν οι Μπρατσούδης, Τοπάλης, Καρατζιάς και Πρέτσι, ενώ από το Μελίσσι που ήταν κατώτερο προηγούμενων αγώνων, του ταλέντου και των προσδοκιών, πιο δραστήριοι οι Ζούζουλας, Τοπαλίδης και Τζήμας.
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα, έχοντας αρωγό και την άριστη αγωνιστική και πειθαρχική συμπεριφορά όλων των ποδοσφαιριστών.
►Το επόμενο ΣΚ δεν υπάρχουν αγώνες λόγω της Αποκριάς, ενώ την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα φιλοξενείται στο Ριζάρι και το Μελίσσι υποδέχεται τον Εθνικό Γιαννιτσών.
►Απουσίες για τις δύο ομάδες για διάφορους λόγους, Δομουκτσίδης, Βασιλάκογλου, Στάγκος και Αρδάλης για τους γηπεοδούχους, Δουλκερίδης, Γεωργιάς και Κυζιρίδης για τους φιλοξενούμενους. Οι απουσίες και των τριών τερματοφυλάκων της Πέλλας, ανάγκασαν τον Γιάννη Χαρπίδη να δώσει τη φανέλα με το Νο 1 στον πολυσύνθετο Κώστα Γεωργιάδη, ο οποίος την τίμησε δεόντως με αξιοπρεπή εμφάνιση.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Γεωργιάδης, Παναγιωτέλης, Τανταλίδης, Πλιόγκας Η., Πρέτσι, Μπουράκης, Ιωσηφίδης(Κιοσελάκης 90'), Τοπάλης(Πολυχρονόπουλος 80'), Καρατζιάς, Μπρατσούδης Τ.(Λαμπρούδης 85'), Βογιατζής(Βογιατζής 60').
Μ.Α.Σ. Δόξα Μελισσίου(Γυριχίδης): Δεληχατζής, Χατζηδάκης(Σαρρής 50'), Θεωδορούδης, Τζάτσης, Ξανθόπουλος, Κυργερίδης, Πισμισάκης(Τσάλμας 72'),  Λητοβολής(Τζήμας 46'), Τοπαλίδης, Ζούζουλας(Κοπαλίδης 75'), Κοκκινίδης.
Μια προσφορά








Δεν υπάρχουν σχόλια: