Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα των αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ Εθνική - Βαθμολογίες

Ο αριθμός 3 τόσο ως σκορ όσο και ως βαθμολογική συγκομιδή, είχε την τιμητική σχεδόν στο σύνολο των αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Α1, με εξαίρεση το χθεσινό παιχνίδι στον Άγρα.
Ο πρωτοπόρος Εθνικός χρειάζεται μόλις έναν βαθμό στους εναπομείναντες τρεις αγώνες μετά και το σημερινό διπλό στους Προμάχους που μάλλον δεν ήρθε και τόσο εύκολα, για να στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής της περιόδου 2019-2020. Η Πέλλα αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έφτασε σε μια ανέλπιστα εύκολη εντός έδρας νίκη, με αντίπαλο την νεανική Δόξα Μελισσίου. Η τρίτη της βαθμολογίας Δόξα Μανδάλου με επίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο, έφτασε σε μια σχετικά άνετη νίκη υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Τέλος στην Αξό η τοπική Νίκη μετέτρεψε σε εφιάλτη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, μια φαινομενικά μέχρι τότε καθαρή επικράτηση με αντίπαλο τον Ορφέα Ριζαρίου και εξακολουθεί να «πονοκεφαλιάζει» με τα όλα τα πιθανά σενάρια των play out.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες τα πράγματα ξέφυγαν για τα καλά, αφού όχι μόνο επιτεύχθηκε το σκορ της ημέρας από την Άψαλο με την Άρνισσα, αλλά αυτό ήταν και με διψήφιο αριθμό γκολ! Από κοντά και το Μαυροβούνι που διέσυρε το Ριζοχώρι, αγγίζοντας κι αυτό με τη σειρά του τον διψήφιο αριθμό τερμάτων! Οι γειτονικές ομάδες τα πήγαν περίφημα... Αρχικά ο τυπικά γηπεδούχος Άρης Αθύρων διανύοντας περίοδο φόρμας, νίκησε στον Πενταπλάτανο τον τοπικό Φίλιππο και αναρριχήθηκε ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία, με στόχο το όσο δυνατό καλύτερο πλασάρισμα στα play offs, με την θέση σ' αυτά να δείχνει μάλλον καπαρωμένη, αφού θα πρέπει να κάνει απανωτές αυτοκτονίες για να την απωλέσει... Το Δυτικό επίσης, πέτυχε νίκη γοήτρου στην Έδεσσα με τον Μακεδονικό, σε μια προσπάθεια ταυτόχρονα αποφυγής της τελευταίας θέσης του βαθμολογικού πίνακα.
Στη Γ' Εθνική ο Αλμωπός «άστραψε και βρόντηξε» υποδεχόμενος τον ΠΑΣ Φλώρινα, ενώ η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχασε εύκολα τον αγώνα στη Μηχανιώνα και μαζί προσωρινά ίσως και την δεύτερη τιμητική θέση στην βαθμολογία. Τέλος στο ντέρμπι του νομού, ο Εδεσσαϊκός νίκησε την Θύελλα Σαρακηνών και πήρε σαφές προβάδισμα για την παραμονή του στην κατηγορία.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες όλων των κατηγοριών:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 19η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ 3-0
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 3-3
Μ.ΑΛΕΞ.ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 3-1
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 19η αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 11-0
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 1-1
ΑΡΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1-2

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 19η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-2
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 17η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΡΙΖΟΧΩΡΙΟΥ 9-0
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΥΤΙΚΟΥ 1-4

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 25η αγωνιστική
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 7-0
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ - ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 3-0
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 1-0





Δεν υπάρχουν σχόλια: