Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Super Smartphone... στη λαχειοφόρο αγορά του Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Ένα επώνυμο Smartphone τελευταίας τεχνολογίας με ιδιαίτερα προηγμένες δυνατότητες, κληρώνει στην τελευταία του φετινή λαχειοφόρο αγορά ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Μπορείτε να το κάνετε δικό σας για προσωπική χρήση ή να το χαρίσετε σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο(ή ακόμη και να λάβετε το αντίστοιχο χρηματικό ποσό), συμμετέχοντας στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, όπως πάντα σύμφωνα με την αδιάβλητη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου.
Συνολικά θα μπουν στην κλήρωση μόλις 1.000 λαχνοί κάτι που σημαίνει ότι οι πιθανότητες επιτυχίας πολλαπλασιάζονται ακόμα και με την αγορά-συμμετοχή λίγων λαχνών, με την τιμή εκάστου να ορίζεται στα 2€, αναλογική και αντίστοιχη της σημαντικής αξίας και χρηστικότητας του δώρου. Οι λαχνοί είναι ήδη σε κυκλοφορία εδώ και μερικές μέρες και μπορείτε να τους προμηθευτείτε από τους ανθρώπους της διοίκησης. Στηρίξτε οικονομικά τον σύλλογο, συμμετέχοντας ανάλογα με τη διάθεση και την δυνατότητα σας, στην τελευταία της φετινής αγωνιστικής περιόδου, λαχειοφόρο αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: