Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

ΕΠΣ Πέλλας: Οι προκηρύξεις και οι δηλώσεις συμμετοχής πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Αναρτήθηκαν στο site της ΕΠΣ Πέλλας οι προκηρύξεις και οι δηλώσεις συμμετοχής των πρωταθλημάτων και κυπέλλου της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Τόσο το κύπελλο όπως γίνεται συνήθως τα τελευταία χρόνια, όσο από φέτος και τα πρωταθλήματα Α1 και Α Ερασιτεχνικής τα οποία θα απαρτίζονται από 16 ομάδες, θα διεξαχθούν σε ομίλους, ενώ για τα πρωταθλήματα ειδικότερα προβλέπονται play off και play out σε κάθε όμιλο και μονός τελικός στην Α1 για την ανάδειξη πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ Εθνική. 
Δυστυχώς η πανδημία δεν δείχνει να συνετίζει τις Ενώσεις, που εθελοτυφλούν στα τεράστια προβλήματα που δημιούργησε αυτή στο ερασιτεχνικό αλλά και γενικότερα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για την εξεύρεση και εξασφάλιση βασικών εσόδων, κι έτσι μαζί με τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ομάδες της Α1 και Α θα πρέπει να καταβάλλουν παράβολα για πρωτάθλημα και κύπελλο, που ορίζονται σε 150 και 50 ευρώ αντίστοιχα. Οι ομάδες της Β Ερασιτεχνικής θα καταβάλουν 100 ευρώ παράβολο για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα, ενώ η προαιρετική συμμετοχή τους στο κύπελλο θα είναι δωρεάν. 
Οι αλλαγές ποδοσφαιριστών που επιτρέπονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο, παραμένουν τέσσερις όπως και τα προηγούμενα χρόνια. Τέλος, είναι υποχρεωτική στις κατηγορίες  Α1 και  Α  η συμμετοχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα  ενός ποδοσφαιριστή  γεννηθέντα την 01.01.2001 ή και νεότερου...
Για περισσότερα κάντε click εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: