Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Να δώσει και παράσημο στην αστυνομία ο ΣΥΡΙΖΑ

Μία απίστευτη τροπολογία έφερε χθες στη Βουλή ο Χρήστος Σπίρτζης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Προτείνει, ζητάει από την κυβέρνηση, να δώσουμε έναν μισθό παραπάνω, ως βοήθεια, στους αστυνομικούς. Στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. και των Καταστημάτων Κράτησης. 
Ακούγεται σαν ψέμα αλλά είναι αληθινό, ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επιβραβεύσουμε το όργιο καταστολής, με περισσότερα χρήματα. Ειδικά αυτό το διάστημα. Με την επίδειξη αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας, με την καταπάτηση κάθε συνταγματικού δικαιώματος των πολιτών, με τις προκλητικές συλλήψεις δημοκρατών δικηγόρων, με την κατάργηση ακόμα και των ελάχιστων ελευθεριών στην κυκλοφορία που επιτρέπει ο γενικός εγκλεισμός. 
Σωστά τα γράφαμε χθες στο κύριο άρθρο της εφημερίδας μας: Η αστυνομική βία που εκδηλώθηκε κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου με στόχο δυνάμεις της Αριστεράς δεν υπήρξε στιγμιαία υπερβολή, μια και διαπιστώνουμε πως βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργανωμένη πολιτική επίθεση. 
Ερχεται λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ και προτείνει την «παροχή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, με την οποία η Πολιτεία αναγνωρίζει το εξαιρετικά δύσκολο έργο και την εξαιρετική κοινωνική προσφορά των αστυνομικών υπαλλήλων, των υπαλλήλων των καταστημάτων κράτησης, των εξωτερικών υπαλλήλων φρούρησης και των σωφρονιστικών υπαλλήλων, στην κρίσιμη μάχη κατά της πανδημίας του κορονοϊού». 
Είναι σοβαροί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ; Πόσα θέλουν να μας τρελάνουν;
Οχι παραπάνω χρήματα να πάρουν αλλά πρέπει να τιμωρηθούν πολλοί, πάρα πολλοί, από την Ελληνική Αστυνομία.

Δημήτρης Κανελλόπουλος
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: