Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

«Κέρδισε» λαχείο εκατομμυρίων, αλλά το κατέστρεψε στο πλυντήριο

Ο ορισμός της ατυχίας, εφόσον βέβαια ευσταθεί ο ισχυρισμός της, είναι η περίπτωση μιας γυναίκας στην Καλιφόρνια που σε άλλες συνθήκες τώρα θα ήταν εκατομμυριούχος.
Όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είχε αγοράσει το νικηφόρο δελτίο του λαχείου SuperLotto Plus αξίας 26 εκατ. δολαρίων, αλλά το έβαλε στην τσέπη του παντελονιού της και το κατέστρεψε στο πλυντήριο.
Το «χρυσό» δελτίο πουλήθηκε σε ένα παντοπωλείο στο προάστιο Νοργουόλκ του Λος Άντζελες τον περασμένο Νοέμβριο, αλλά η προθεσμία διεκδίκησης του χρηματικού του επάθλου έληξε μόλις χθες, Πέμπτη.
Η γυναίκα φέρεται να έχει καταγραφεί σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας να αγοράζει ένα δελτίο στο συγκεκριμένο μαγαζί, εκείνη την περίοδο.
Οι υπεύθυνοι της λοταρίας λένε όμως ότι τα νικηφόρα λαχεία πρέπει να εξαργυρώνονται μέσα σε 180 από την κλήρωση, η οποία σε αυτή την περίπτωση έγινε στις 14 Νοεμβρίου.
Εργαζόμενος στο παντοπωλείο του Νοργουόλκ, απ' το οποίο πουλήθηκε το λαχείο, δήλωσε στην Whittier Daily News της Καλιφόρνια, ότι μια γυναίκα είχε πάει στο μαγαζί την Τετάρτη και ισχυριζόταν ότι ήταν η κάτοχος του νικηφόρου λαχείου, αλλά ότι το είχε χάσει και φοβόταν ότι κατά λάθος το έβαλε στο πλυντήριο.
Εκπρόσωπος της καλιφορνέζικης λοταρίας ξεκαθάρισε στην εφημερίδα ότι το βίντεο απ' το μαγαζί δεν αρκεί για να διακριβωθεί ο ισχυρισμός της γυναίκας, αν και επιβεβαίωσε πως αντίγραφο του σχετικού βίντεο απ'τις κάμερες ασφαλείας είναι στην κατοχή τους και ο ισχυρισμός ερευνάται περαιτέρω.
Εάν δεν υπάρχει αναγνωρισμένος νικητής του τζάκποτ, θα διανεμηθούν μετρητά μεταξύ των δημόσιων σχολείων της Καλιφόρνια, ανέφεραν οι διοργανωτές σε δήλωσή τους. Ο λιανοπωλητής που πούλησε το νικητήριο λαχείο έλαβε 130.000$ ως μέρος της τυπικής διαδικασίας της λαχειοφόρου αγοράς, πρόσθεσε η δήλωση.
 
Πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: