Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Φιλικός Αγώνας: Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Απόλλων Ραχώνας 5-4

Σ' ένα χορταστικό φιλικό-ροντέο όπου οι άμυνες μάλλον έμειναν στις εορταστικές διακοπές και οι επιθέσεις δεν συγχωρούσαν το παραμικρό, Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας και Απόλλων Ραχώνας πρόσφεραν πολλά γκολ, χαμένες ευκαιρίες και πλούσιο θέαμα στους λιγοστούς φίλους που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας. 
Με τους φιλοξενούμενους ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς και με αρκετούς ποδοσφαιριστές σε αρκετά καλή κατάσταση και επίπεδο, οι ελλιπέστατοι γηπεδούχοι αν και καλύτεροι, δυσκολεύθηκαν αρκετά για να φτάσουν στην νίκη, κάτι που τελικά κατάφεραν έστω και οριακά στα... «σημεία», με το βρετανικό σκορ 5-4, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 4-2. 
Σίγουρα πολύ χρήσιμα τα συμπεράσματα για τους δύο προπονητές, που θα έχουν μπροστά τους έναν ολόκληρο γύρο κανονικής διάρκειας πρωταθλήματος, για να καταστρώσουν τα πλάνα τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό, που θα τους φέρει πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους.
Για τους νικητές γηπεδούχους τέσσερα τέρματα σημείωσε ο Μήτκας, κι ένα ο Πολυχρονόπουλος.
Για τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας αγωνίστηκαν: Μπρατσούδης Χ., Σαββουλίδης, Λαμπρούδης, Πιτσάρης, Αλμπάνης, Πλιόγκας, Πολυχρονόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μακρίδης, Μήτκας, Παναγιωτέλης, Στάγκος, Βασιλάς, Ζηματίκας, Γουργούνης, Νινιατσούδης Γ..
Εκτεταμένα στιγμιότυπα και τα έξι γκολ μόνο από το πρώτο ημίχρονο, αφού στο δεύτερο μου ανατέθηκε άλλος ρόλος, στο βίντεο που ακολουθεί...






 

Δεν υπάρχουν σχόλια: