Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2021

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Γ’ Εθνικής

Μετά τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Αυγενάκη Λευτέρη και την δημοσιοποίηση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ Β 6056 / 21-12-2021) με την οποία ενέταξε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ποδοσφαίρου μαζί με όλα τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά σωματεία που συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα με ποσοστό 2,5%αισθανόμαστε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε δημόσια γιατί έκανε πράξη την υπόσχεση που μας έδωσε κατά την συνάντησή μας την 20η Οκτωβρίου 2021 στο Υπουργείο.
Επίσης ο Υφυπουργός κ. Αυγενάκης με την απόφαση ανανέωσης της δυνατότητας των δήμων να χρηματοδοτούν τις μετακινήσεις ερασιτεχνικών σωματείων πανελληνίων πρωταθλημάτων που εδρεύουν στον Δήμο τους, υλοποίησε άλλο ένα αίτημα που έθεσε υπόψιν του η Συντονιστική Επιτροπή.
Τέλος με τον Νόμο 4809, άρθρο 42, δίνεται η δυνατότητα στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία να ‘’αμείβουν’’ αλλά και ν’ ασφαλίζουν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές κάτι που θα βοηθήσει σημαντικά και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές αλλά και τα σωματεία στον εξορθολογισμό της λειτουργίας τους.
Θεωρούμε όλες αυτές τις νομοθετικές παρεμβάσεις προς την σωστή κατεύθυνση και επιτέλους επιλύονται προβλήματα χρόνων που αφορούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
Μετά την νέα Χρονιά θα επιδιώξουμε μια νέα συνάντηση με το κ. Αυγενάκη να τον ευχαριστήσουμε διά ζώσης, αλλά και να συζητήσουμε για το μεγάλο πρόβλημα των υποβαθμισμένων ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων ειδικά της Γ Εθνικής και είμαστε σίγουροι ότι και σ αυτό το πρόβλημα θα σταθεί αρωγός.
Ως τότε κ. Αυγενάκη να ευχηθούμε σε Εσάς, στο επιτελείο σας και όλο τον αθλητικό κόσμο της χώρας μας
Καλή Χρονιά με Υγεία, Χαρά και Ευτυχία

Για την Συντονιστική Επιτροπή
Γιάννης Ασσαργιωτάκης (Πρόεδρος Α.Ο. Πόρου Ηρακλείου)
Δημήτρης Παπαδόπουλος (Πρόεδρος Μέγα Αλέξανδρου Ημαθίας)
Λάμπρος Ιωακείμ (Πρόεδρος Ηρακλή Λάρισας)
Χαράλαμπος Αμπατζίδης (Πρόεδρος Θερμαϊκού Θέρμης)
 
Πηγή: pressing.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: