Τρίτη 25 Απριλίου 2023

ΕΠΣ Πέλλας: Τρόπος διεξαγωγής 2ης φάσης Κ-16


Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοινώνεται ο τρόπος διεξαγωγής της 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος Κ-16 περιόδου 2022/2023.
Μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κ-16 ,οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις από 1 έως 4 προκρίνονται στην 2η φάση η οποία θα διεξαχθεί ως εξής:
Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 1 και 4 θα αγωνισθούν σε διπλούς αγώνες, πρώτα στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την θέση 4 και στην συνέχεια στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την θέση 1.
Οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 2 και 3 θα αγωνισθούν σε διπλούς αγώνες, πρώτα στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την θέση 3 και στην συνέχεια στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την θέση 2.
Οι προκρινόμενες ομάδες των δύο παραπάνω ζευγαριών θα αγωνισθούν στον Τελικό Αγώνα (για τις θέσεις 1-2) του πρωταθλήματος Κ-16 σε μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορισθεί από την διοργανώτρια. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει παράταση & πέναλτι.
Οι μη προκρινόμενες ομάδες των δύο παραπάνω ζευγαριών θα αγωνισθούν στον Μικρό Τελικό (για τις θέσεις 3-4) του πρωταθλήματος Κ-16 σε μονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο που θα ορισθεί από την διοργανώτρια. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρχει παράταση & πέναλτι.
Σε όλους τους αγώνες για τον τρόπο κατάταξης των διπλών αγώνων ΔΕΝ μετράει το εκτός έδρας τέρμα αλλά λαμβάνεται υπ΄ όψιν ο αριθμός των συνολικών τερμάτων και στα δύο παιχνίδια.
Στην περίπτωση αυτή, δηλαδή ίσων βαθμών & τερμάτων, μετά το πέρας της κανονικής διάρκειας του 2ου αγώνα θα ακολουθεί ημίωρη παράταση και στην συνέχεια εάν χρειάζεται και πέναλτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: