Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Άξιος πρωταθλητής ο Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας

Μια ομάδα φτιαγμένη για πρωταθλητισμό, ενισχυμένη με μπαρουτοκαπνισμένους ποδοσφαιριστές μεγαλύτερων κατηγοριών, με αγωνιστική σταθερότητα και συνέπεια σε όλη την σεζόν με ελάχιστες μέτριες εξαιρέσεις που συμβαίνουν ακόμη και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες, χωρίς να πέσει ούτε μία στιγμή από την κορυφή, δεν μπορείς παρά να παραδεχτείς και να σεβαστείς την πορεία της και να αποδεχθείς την ανωτερότητά της και την απόλυτα δίκαιη στέψη της τελικά ως πρωταθλήτρια.
Ο γηπεδούχος σήμερα Μέγας Αλέξανδρος Ν.Πέλλας, έπαιζε για δύο αποτελέσματα με αντίπαλο τον φιλόδοξο και ενισχυμένο ΠΑΟΚ Δυτικού, κι έδειξε πως δεν θα άφηνε τίποτα στην τύχη. Προηγήθηκε νωρίς με τον Τσαλκιτζή Χ. (8'), κι έστω κι αν δέχθηκε την ισοφάριση σε κομβικό χρονικό σημείο πριν την λήξη του ημιχρόνου από τον Ελευθερίου (42'), δεν πτοήθηκε μπαίνοντας αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο και παίρνοντας καθαρό προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Βουζαξάκη 63") και Πλιόγκα Γ. (74') δείχνοντας ότι θέλει να κρατήσει την κατάσταση της αναμέτρησης στα πόδια του. Η αντίδραση των φιλοξενουμένων, παρότι με δύο τέρματα των Ζούζουλα (76') και Ελευθερίου (89') έφεραν το παιχνίδι στα ίσια, δεν ήταν ικανή να ανατρέψει τον «καλπασμό» των γηπεδούχων προς τον τίτλο, αφού και τα χρονικά περιθώρια είχαν ήδη εξαντληθεί. Το τελικό σφύριγμα με το πλούσιο σκορ 3 - 3, οδήγησε τους γηπεδούχους στο κατάμεστο σήμερα από φιλάθλους γήπεδό τους σε ξέφρενους πανηγυρισμούς και στην απόλυτη δικαίωση της φετινής τους προσπάθειας. Ο φιλοξενούμενος δευτεραθλητής ΠΑΟΚ Δυτικού, θα έχει την δική του μεγάλη ευκαιρία για άνοδο, στο μπαράζ με αντίπαλο την δευτεραθλήτρια του άλλου ομίλου Δόξα Μεγαπλατάνου.
Η διοίκηση των γηπεδούχων συγχαίρει την διαιτητική τριπλέτα για την άριστη διαιτησία, σ' ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι.
 
 
 











Δεν υπάρχουν σχόλια: