Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Επιχειρηματίας… διατάζει εργαζόμενους να ψηφίσουν ΝΔ παρουσία του Άδωνι!

Μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικού δικτύου, όπου δείχνει τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη στο πλευρό ιδιοκτήτη ασφαλιστικής εταιρείας, τη στιγμή που εκτοξεύει απειλές στους υπαλλήλους της εταιρείας για το τι τους επιτρέπει να ψηφίσουν, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.
«Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει», είπε ο επιχειρηματίας, και φρόντισε να το αποδείξει εμπράκτως για μία ακόμη φορά. Το μόνο που δεν είχε υπολογίσει, ήταν αυτόν τον «δαίμονα» των κινητών και το ενδεχόμενο η απαράδεκτη ενέργεια του να καταγραφεί και να δημοσιευτεί.
Αμήχανα αντέδρασε ο A. Γεωργιάδης λέγοντας: «Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά και αν θέλετε να με ρωτήσετε κάτι, πολύ ευχαρίστως».
Επιχειρηματίας: «Μια άνω τελεία θα βάλω εγώ. Ο Υπουργός τα λέει ήπια. Εγώ σας τα είπα χθες πιο έντονα. Δεν υπάρχει επιλογή εδώ, η δουλειά μας η καθημερινότητά μας, το μέλλον μας -εγώ θα τα πω άλλη μια φορά- εξαρτάται πάρα, πάρα πολύ από μια χώρα κυβερνημένη, με μία σωστή κυβέρνηση. Ήμασταν παρέα όταν ήταν κλειστές οι τράπεζες παιδιά, και θυμόσαστε τι γινότανε…και στα τηλέφωνα και με τους συνεργάτες και με τον κόσμο και με τις αποζημιώσεις. Εγώ δεν είμαι τόσο δημοκρατικός σε αυτά τα πράγματα, σας το έχω αποδείξει. Είμαι όμως δίκαιος. Και επειδή είναι άδικο να την πληρώσουμε όλοι, επειδή κάποιοι έχετε αποφασίσει να επαναστατήσετε για τους χ, ψ λόγους, πρέπει να το συζητήσουμε».
Γεωργιάδης: «Εγώ δεν παρεμβαίνω σε αυτά ο καθένας ψηφίζει ό,τι θέλει».

Πηγή: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: