Σάββατο 22 Απριλίου 2023

Αποζημίωση εργαζομένων για το Ανθυγιεινό επίδομα μέσω δικαστικής διεκδίκησης

Μετά από επίμονη προσπάθεια και αναμονή οκτώ περίπου ετών, την Μεγάλη Πέμπτη ήρθε η στιγμή για συγκεκριμένους εργαζόμενους της ΕΦΑ Καρδίτσας που συμμετείχαν στην δικαστική διεκδίκηση του Ανθυγιεινού επιδόματος μέσω της Ένωσης Έκτακτου Προσωπικού του ΥΠΠΟΑ, το οποίο παράτυπα δεν αποδίδεται στην μισθοδοσία, να δουν στους λογαριασμούς τους από 4000-4300€ ανά εργαζόμενο που αφορούν αποζημίωση για τα χρονικά διαστήματα που εργάσθηκαν αλλά δεν τους αποδόθηκε μέσω μισθοδοσίας.
Η Εφορία Καρδίτσας τάχιστα διεκπεραίωσε τις διαδικασίες και φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να ικανοποιηθούν εν τοις πράγμασι οι εργαζόμενοι και να συνειδητοποιήσουν ότι οποίος έχει δίκιο και επιμένει στο τέλος δικαιώνεται.
Αναμένουμε την ολοκλήρωση των διαδικασιών από την ΕΦΑ Ημαθίας με την καταβολή των αναλογούντων ποσών το προσεχές διάστημα και της ΕΦΑ Πέλλας που δυστυχώς δυσαρεστεί τους εργαζομένους της με καθυστερήσεις.
Στόχος όλων μας η υπογραφή της ΚΥΑ για την ενσωμάτωση του ανθυγιεινού επιδόματος στην μισθοδοσία μας και η καταβολή σε όλες τις ειδικότητες εργαζομένων ΙΔΟΧ του ΥΠΠΟΑ, όπως προκύπτει από την γνωμοδότηση της επιτροπής για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: