Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Σοβαρή καταγγελία κατά της ΕΠΣ Πέλλας

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία με την οποία ζητά απαντήσεις έκανε ο πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Εσωβάλτων Γιώργος Γαλάνης.
Σίγουρα μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη, η ΕΠΣ Πέλλας χρωστάει εξηγήσεις σε όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού Πέλλας.

Διαβάστε τι αναφέρει ο κ. Γαλάνης:
"Με αφορμή τις επιλογές τόσο για την Μικτή Νέων όσο και αυτή των Παίδων της ΕΠΣ Πέλλας θέλω να χτυπήσω τον κώδωνα του κινδύνου και να επισημάνω κάποια πράγματα που δυσφημίζουν το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας.
Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν στις Μικτές παίκτες και μάλιστα αρκετοί, 17 τον αριθμό, από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών όπου ως γνωστόν ηγείται ο κ. Σάββας Παπαδόπουλος Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας, από τη στιγμή που τέτοια ομάδα δεν συμμετέχει στα πρωταθλήματά μας. Χωρίς να πληρώνει παράβολα συμμετοχής όπως κάποιοι άλλοι μεταξύ των οποίων και εγώ στερούμενος χρήματα από την οικογένειά μου.
Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο που γι’ αυτά οι παράγοντες έχουν πληρώσει χρήματα στην ΕΠΣ Πέλλας για να κάνουν δελτία, έχουν πληρώσει παράβολα για τις παιδικές τους ομάδες και βλέπουμε ότι στις Μικτές ομάδες το 1/3 απαρτίζουν παίκτες της Αθλητικής Ακαδημίας που ως γνωστόν συμμετέχει σε πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Αυτό που γίνεται είναι προκλητικό αφού κ. Παπαδόπουλε δεν πιστεύετε στα δικά μας πρωταθλήματα στην ΕΠΣ Πέλλας καλύτερα να παραιτηθείτε από την θέση σας στην ΕΠΣ Πέλλας. Εσείς θέλετε να πληρώνουν τα κορόιδα για να συντηρείται η ΕΠΣ Πέλλας από την μία και από την άλλη να προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω των Μικτών ομάδων σε βάρος των άλλων.
Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και οι συνεργάτες του τι έχουν να πουν για όλα αυτά ή μήπως και αυτοί βολεύονται με αυτή την κατάσταση έχοντας και αυτοί λερωμένη την φωλιά τους.
Κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας βοηθήστε το ποδόσφαιρο, ο κόσμος πάει μπροστά, δεν πρέπει να γίνονται πισωγυρίσματα. Πως είναι δυνατόν οι Μικτές της ΕΠΣ Πέλλας να έχουν εκπροσώπους ποδοσφαιριστές που δεν πατούν σε γήπεδα του Ν. Πέλλας;
Πριν βγάλω αυτή την ανακοίνωση έχω μιλήσει για το θέμα αυτό με πολλούς παράγοντες που εξέφρασαν την απορία τους, αλλά και την ίδια άποψη, άλλα μάλλον κάποιοι φοβούνται μήπως και το τίμημα αυτής της ανακοίνωσης το πληρώσει η ομάδα τους.
Είναι δυνατόν να απειλείται τις ομάδες κ. Νουσηκύρου με κυρώσεις ότι δήθεν δεν θα κάνουν μεταγραφές όσες χρωστούν κάποια χρήματα στην ΕΠΣ Πέλλας από ποινές και πρόστιμα; Έχετε βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη σας για το ποδόσφαιρο να δείτε πόσο δύσκολο είναι; Δηλαδή αν μια ομάδα δεν κάνει μεταγραφές και χρωστάει δεν τρέχει τίποτα, όλα καλά, κυρώσεις δεν θα υπάρξουν;
Κύριοι της ΕΠΣ Πέλλας λυπάμαι για την σκέψη σας άλλα το ποδόσφαιρο του Ν. Πέλλας αξίζει καλύτερης μεταχείρισης και επειδή έτυχε να διοικείτε εσείς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί αν θέλετε να σας θυμούνται στο μέλλον για την προσφορά σας και όχι γιατί είχατε κάνει ζημιά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπου οι αιμοδότες παράγοντες στερούν από τις οικογένειές τους για να λειτουργήσουν τα σωματεία.

Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος του Μ.Α. Εσωβάλτων
Γεώργιος Γαλάνης"
Πηγή: aridaianews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: