Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις και ανάπλαση στην Πέλλα

Δείτε τι «ψαρέψαμε» πριν λίγο από το ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τον Δήμο Πέλλας και τις αρχιτεκτονικές παρεμβάσεις με την ανάλογη ανάπλαση στον σύγχρονο οικισμό της Δ. Κ. Πέλλας, ώστε να «συνδεθεί» αυτός με τις αρχαιότητες που αποτελεί ένα χρόνιο πρόβλημα και αίτημα της Πέλλας. Μπορεί να είναι ακόμη στο πρώιμο στάδιο της μελέτης, αλλά αυτό που μας παρηγορεί. είναι ότι επιτέλους κάτι άρχισε να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 2.στ του Ν. 3316/05 της μελέτης με τίτλο «Μελέτη γενικού σχεδιασμού αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων για την μελέτη ανάπλασης του αστικού ιστού της Δ. Κ. Πέλλας για την προσπελασιμότητα των αρχαιολογικών χώρων», με προεκτιμώμενη αμοιβή 22.888,14 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ). 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ
σύμφωνα με το άρθρο 10 παρ. 2.στ του Ν. 3316/05

1. Ο Δήμαρχος του Δήμου Πέλλας καλεί σε διαπραγμάτευση κάθε ενδιαφερόμενο για την ανάθεση της μελέτης με τίτλο «Μελέτη γενικού σχεδιασμού αρχιτεκτονικών παρεμβάσεων για την μελέτη ανάπλασης του αστικού ιστού της Δ. Κ. Πέλλας για την προσπελασιμότητα των αρχαιολογικών χώρων», με προεκτιμώμενη αμοιβή 22.888,14 ΕΥΡΩ (χωρίς ΦΠΑ).
2. Η μελέτη ανήκει στην κατηγορία 07 (Ειδικές Αρχιτεκτονικές Μελέτες).
3. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν απευθύνονται για πληροφορίες στο τηλέφωνο 2382350814, FAX επικοινωνίας 2382029033, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία είναι η Μπαντούλα Ασημίνα έως την Τρίτη 18/12/2012 και να παραλαμβάνουν τα συμβατικά τεύχη.
4. Ως ημερομηνία και ώρα λήξης παραλαβής αιτήσεων συμμετοχής έχουν οριστεί η 19/12/2012, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. στο δημοτικό κατάστημα στην οδό Χατζηδημητρίου και Εθνικής Αντίστασης
5. Στον διαγωνισμό γίνονται δεκτοί:
α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία ή σύμπραξη, εγγεγραμμένοι στα μητρώα Μελετητών - Εταιρειών Μελετών, που καλύπτουν τηνκατηγορία και τάξη της μελέτης, ήτοι: τάξη Γ’ ή Δ’ στην κατηγορία 07,
β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που διαθέτουν τα ίδια προσόντα, ήτοι ένα τουλάχιστον στέλεχος με 12ετή (κατ’ ελάχιστον) εμπειρία σε ανάλογες ως προς τη φύση και το μέγεθος μελέτες.
6. Η συνολική προθεσμία για την εκπόνηση της μελέτης είναι τρεις (3) μήνες.
7. Η σύμβαση χρηματοδοτείται από ιδίους Πόρους
8. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Προϊσταμένη Αρχή, ήτοι την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας.

Ο
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΤΑΜΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: