Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΙΔΩΝ: ΠΕΛΛΑ - ΑΜΠΕΛΕΙΕΣ (0-1)0-1

Κάτω από καταρακτώδη βροχή η ομάδα Παίδων γνώρισε την ήττα εντός έδρας από τις Αμπελειές με 0-1. Ποδόσφαιρο που θα ζήλευαν πολλές ομάδες μεγάλων ερασιτεχνικών κατηγοριών, είδαμε σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας κατά βάση από τους φιλοξενούμενους, αλλά κι από την δική μας ομάδα στο πρώτο ημίχρονο σε μερικά μικρά διαστήματα. 
Οι Αμπελειές σχεδόν με καθολική κατοχή, πολύ καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη, πίεσαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό το τέρμα της Πέλλας, μεταφέροντας το παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Όμως στο πρώτο ημίχρονο η ευκαιρία του αγώνα, ανήκει στην Πέλλα όπου μετά από τριπλή προσπάθεια των επιθετικών μας από την μικρή περιοχή δεν καταφέρουμε να σκοράρουμε. Πράγμα που κατάφεραν οι Αμπελειές μετά από αρκετές ευκαιρίες με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι Αμπελειές είχαν τον πλήρη έλεγχο και τις ευκαιρίες όχι μόνο να καθαρίσουν τον αγώνα, αλλά και να πετύχουν μεγάλη σε έκταση νίκη, αλλά λίγο η αστοχία, λίγο η άμυνα και πολύ περισσότερο η μεγαλειώδη εμφάνιση του τερματοφύλακα Καψάλη που κατέβασε τα «ρολά», περίορισε τον δείκτη του σκορ στο «ισχνό» 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα μας έτρεξε, πάλεψε αλλά χάνοντας από πολύ νωρίς την μάχη του κέντρου δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα. Η έλλειψη βάθους ήταν ανασταλτικός παράγοντας, για να κοντράρει κάπως την καλύτερη ομάδα των Αμπελειών. Η φιλοξενούμενη πολύ καλοδουλεμένη ομάδα και με άφθονο ταλέντο, δίκαια έφθασε στην νίκη αποδεικνύοντας έτσι την ανωτερότητά της.
Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο, σ' έναν αγώνα χωρίς εισιτήριο και με αγωνιζόμενουςμικρά παιδιά.








Δεν υπάρχουν σχόλια: