Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Συνάντηση Τζαβάρα - Στάμκου για θέματα της Πέλλας

Τον αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Κώστα Τζαβάρα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, την Τετάρτη 05/12/2012 στο Υπουργείο Πολιτισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για την αναγκαιότητα ενίσχυσης του έργου της ΙΖ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων η οποία προκύπτει από τις αυξημένες απαιτήσεις λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου και του νέου μουσείου Πέλλας. Επιπλέον, ο Δήμαρχος έθεσε στον Υπουργό και το ζήτημα της αποπληρωμής του έργου Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη Πέλλας, ώστε να ολοκληρωθεί άμεσα η μετεγκατάσταση της Βιβλιοθήκης. 
Την ικανοποίηση του από τη συνάντηση καθώς και την πρόθεση του να συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να διευθετηθούν άμεσα τα ζητήματα που αφορούν στο Δήμο Πέλλας εξέφρασε ο κ. Τζαβάρας, τονίζοντας ότι θα βρίσκεται σε συνεχή επαφή, ώστε με τις πρωτοβουλίες και των δυο πλευρών, να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό για το Δήμο.
Ο Υπουργός δεσμεύθηκε για την ταχεία υλοποίηση όσων συζητήθηκαν και ο Δήμαρχος από την πλευρά του εξέφρασε την ικανοποίηση του, για τη μέχρι τώρα γόνιμη συνεργασία του Δήμου με το Υπουργείο.
 

Πηγή: aridaianews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: