Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Καλή - Πέλλα (0-4)0-8

Χωρίς πολλά πολλά σχόλια η ομάδα μας με σοβαρότητα και πειθαρχία, έκανε αυτό που έπρεπε και μετέτρεψε σ' έναν «υγιεινό περίπατο» το ταξίδι στην Καλή, συντρίβοντας την αδύναμη τοπική ομάδα και συνεχίζοντας έτσι το κυνήγι του πρωτοπόρου Ν.Μυλοτόπου.
Όλα απλοποιήθηκαν πολύ νωρίς και το 0-4 του πρώτου ημιχρόνου ήταν αρκετό για να δώσει την εικόνα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων. Εκτός από τα 4 τέρματα, είδαμε και πολλές χαμένες ευκαρίες και δύο δοκάρια με πρωταγωνίστρια πάντα την Πέλλα.
Στο δεύτερο και με κάποιες αλλαγές από το πάγκο, το ματς κύλισε στο ίδιο τέμπο, μ' έναν επιθετικό μονόλογο της Πέλλας και το σκορ μοιραία εκτοξεύθηκε στο τελικό 8-0.
Μετά το 8ο τέρμα και για τα τελευταία 15 λεπτά, η ομάδα μας δεν κατέβαινε προς την περιοχή των γηπεδούχων και επιδόθηκε σ' ένα εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, με την ομάδα της Καλής απλά να παρακολουθεί παθητικά.
Η γηπεδούχος ομάδα που δικαίως χαρακτηρίζεται ως πιο αδύναμη της κατηγορίας, υποταγμένη σε όλη την διάρκεια του αγώνα στην ανωτερότητα των φιλοξενουμένων, προσπάθησε να ευχαριστηθεί το παιχνίδι, έχοντας στις τάξεις της αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και δημιούργησε μια δυο καλές φάσεις χωρίς όμως να καταφέρει το γκολ της τιμής.
Σκόραραν για την Πέλλα οι Κηλίκης(3), Τζιβελέκης(3), Μπρατσούδης και Μπιγλυκούδης, τα περισσότερα εξαιρετικά σε εκτέλεση και δημιουργία. Κανείς δεν υστέρησε σήμερα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση κι από τους Καραμούζα, Μπιγλυκούδη και Μπουράκη που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγές από τον κ. Γυριχίδη.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Ροδοβίτη και των βοηθών του, σ' ένα καθαρό και εύκολο παιχνίδι.
Η σύνθεση: Πόπης, Γάκης, Κούμπους, Τανταλίδης, Βουσβούρης, Μπρατσούδης, Καμπούρης(Μπουράκης), Ρίσκος, Χαρμάνας(Μπιγλυκούδης), Κηλίκης(Καραμούζας), Τζιβελέκης.

- Μια καλή προπόνηση ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Αλμωπό στην Πέλλα. αποτέλεσε η σημερινή αναμέτρηση.
- Αναλόγως της αναμέτρησης και ο κόσμος, αφού 25-30 φίλαθλοι μόνο ακολούθησαν σήμερα την ομάδα. Διχασμένοι ήταν όμως προς το τέλος, αφού άλλοι ζητούσαν fair play κι άλλοι ήθελαν περισσότερα τέρματα. Επικράτησε η πρώτη άποψη, αφού με εντολή του κ. Γυριχίδη η ομάδα κατέβασε ταχύτητα.
- Άριστη και η φιλοξενία από τους λιγοστούς φιλάθλους είναι η αλήθεια λόγω της κακής πορείας της ομάδας τους, της τοπικής ομάδας, δίνοντας έτσι την καλύτερη απάντηση σε κάποια κακεντρεχή σχόλια που είχαν αναρτηθεί σε blog πριν μερικές μέρες.
- Ο τερματοφύλακας της τοπική ομάδας, επιστρατεύθηκε για τερματοφύλακας από αριστερό μπακ που είναι η φυσική του θέση.
- Πολύ καλή εντύπωση κι από τον προπονητή των γηπεδούχων, που σε πολλές φάσεις παρατηρούσε τους νεαρούς παίκτες του, όταν αυτοί «παρεκτρέπονταν» σε κάποια πιο δυνατά μαρκαρίσματα.
- Τις επόμενες μέρες αναμένεται έκτακτο ΔΣ για να παρθούν άμεσα κάποιες οριστικές αποφάσεις, για μερικά κακώς κείμενα που εντοπίσθηκαν τον τελευταίο καιρό.
- Την ερχόμενη Πέμπτη έχει ορισθεί μια μίνι γιορτή σε κεντρικό καφέ της Πέλλας, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα και τον ετήσιο χορό του συλλόγου.
- Κάποιοι παράγοντες της διοίκησης σήμερα απουσίαζαν από τον αγώνα, ενώ κάποιοι άλλοι έφυγαν πριν το ημίχρονο για την Αριδαία, για να παρακολουθήσουν το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι.
- Πρώτη αποστολή στο πρωτάθλημα για τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας μας Κορνήλιο Σαραφίδη.
- Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο Πέλλας το ερχόμενο Σάββατο, αφού την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας υποδέχεται τον Αλμωπό.









Δεν υπάρχουν σχόλια: