Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Επιτυχία του ετήσιου χορού του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές, προπονητής, επίσημοι προσκλεκλημένοι, κόσμος ήταν όλοι εκεί και ο ετήσιος χορός του συλλόγου δεν μπορούσε παρά να έχει απόλυτη επιτυχία.
Την εκδήλωση που οργανώθηκε στο Τουριστικό Περίπτερο Πέλλας, προλόγησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Κώστας Καραγιάννης, κι αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης για υγεία και ευτυχία σε όλους και πολλές επιτυχίες στους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο.
Το κλίμα άριστο με κέφι, τραγούδι, χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, χωρίς να μπορέσει να το επισκιάσει στο παραμικρό το αγωνιστικό σκέλος, μετά την απογευματινή εντός έδρας ήττα από τον Αλμωπό. Στην Πέλλα έχουμε μάθει και τις ήττες όσο «οδυνηρές» κι αν είναι, να μην τις αφήνουμε «ορφανές»...
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους όλοι οι εκλεγμένοι βουλευτές του νομού μας κ.κ. Καρασμάνης, Τζαμτζής, Σταμενίτης, η κα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Στάμκος και πλήθος κόσμου. Το παρών έδωσαν και μέλη της διοίκησης του Αλμωπού Αριδαίας.
Η δοίκηση ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν την εκδήλωση, είτε ήταν παρόντες είτε απουσίαζαν για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους, αλλά και τους χορηγούς που πρόσφεραν τα δώρα που μοιράστηκαν με την λαχειοφόρο αγορά. Τον Δήμο Πέλλας επίσης για όλες τις διευκολύνσεις που παρείχε.









Δεν υπάρχουν σχόλια: