Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικοι φιλικοί αγώνες "ΙΚΑΡΩΝ " ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Με μια σειρά από φιλικούς αγώνες, που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Κουφαλίων, αποχαιρέτησαν οι 'ΙΚΑΡΟΙ " ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ την τελευταία περίοδο της χρονιάς.
Πιό συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία των τμημάτων της Ακαδημίας , μετέβηκε με πολυτελές πούλμαν, στα Κουφάλια  όπου έλαβε μέρος σ' ένα εορταστικό μίνι- τουρνουά γεμάτο μπάσκετ , με οικοδεσπότη τον ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ.
Οι φιλικοί αγώνες ξεκίνησαν στις 10 το πρωί και τελείωσαν στις 13:15 το μεσημέρι με τη διεξαγωγή τριών παιχνιδιών με παιδιά διαφορετικών ηλικιών, αγόριών και κοριτσιών, από πρώτη δημοτικού μέχρι πρώτη γυμνασίου.
Το αγωνιστικό ξεδίπλωμα του μπασκετικού ταλέντου των παιδιών ικανοποίησε τους γονείς των αγωνιζομένων που φιλοδώρησαν συμπαίκτες και αντιπάλους μ' ένα ζεστό χειροκρότημα.
Μετά το τέλος του πετυχημένου μπασκετικού πρωινού οι προπονητές δήλωσαν :
Σπόντης Νίκος (ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ): ".....Κλείνουμε τη χρονιά του 2012 μ' ένα τουρνουά που τα παιδιά μας χάρηκαν το παιχνίδι, γεύτηκαν αγωνιστικές συγκινήσεις και παρουσίασαν τον καλύτερο τους ευατό εντός και εκτός γηπέδου...Ανταποδώσαμε έτσι άμεσα την συμμετοχή του ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ στο δικό μας τουρνουά. Ευχαριστούμε τους οικοδεσπότες μας για τη φιλοξενία τους και τον Πολινό Γιώργο για την οργάνωσή του .Με όπλο τη δυνατή άμυνα και τη μεστή επίθεση   ανταποκριθήκαμε και στους τρείς αγώνες, νικηφόρα, αλλά δεν είναι αυτός ο αυτοσκοπός! Το ποθούμενο σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η συγκομιδή εμπειριών, που θα βοηθήσουν τα πιτσιρίκια να σταθούν αύριο, μέσα στο παρκέ!.....Συγχαρητήρια σ΄' όλους!....".
Σερέτης Θεολόγος (ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ): "......Ευχαριστούμε τον Πολινό Γιώργο και όλους του ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ για την υποδοχή που μας επεφύλαξαν και τη φιλοξενία τους!..Μας χαροποίησε το γεγονός ότι όλα τα παιδιά στάθηκαν αξιοπεπώς μέσα στο γήπεδο, αγωνίστηκαν με την καρδιά τους,έβγαλαν ενέργεια και θέληση για νίκη μέσα στο γήπεδο, πράγμα που ειδικά στις μικρές ηλικίες δεν το συναντάς συχνά...Ίσως όμως το πιό σημαντικό ήταν το διάχυτο πνεύμα του φερ-πλεη που κυριαρχούσε στο χώρο και που γέμισε τις καρδιές μας, μέρες που είναι κιόλας, και η φιλία και η αλλυλεγγύη μεταξύ των παιδιών, προπονητών και γονέων....Αξίζουν όλοι ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ !....
Πολινός Γιώργος (ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ) "....Ήταν ένα πετυχημένο, από κάθε άποψη, μίνι- τουρνουά  όπου τα παιδιά καταευχαριστήθηκαν το άθλημα και με πείσμα και ιδρώτα προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ...Έτσι σφυρηλατείται η μπασκετική νοοτροπία, η πολύτμη αγωνιστική εμπειρία και η δίψα για διάκριση και αγώνα στη ζωή!....Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους προπονητές των 'ΙΚΑΡΩΝ "για την ανταπόδωση της επίσκεψης στην έδρα μας...Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και ραντεβού και πάλι όταν οι περιστάσεις μας το επιτρέψουν!...."





Δεν υπάρχουν σχόλια: