Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΛΛΑ - ΙΔΑ (1-0)4-0

Παράσταση για έναν ρόλο η ανάμετρηση με την Πέλλα να κάνει ότι θέλει μέσα στο γήπεδο και την Ίδα σε παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και μάλλον να φεύγει τελικά «κολακευμένη» με το 4-0. Με το καλήμερα η ομάδα μας άνοιξε το σκορ, κι έπειτα έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη...
Το ματς δεν χωράει ιδιαίτερο σχολιασμό, αφού η διαφορά κλάσης ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής, με έναν επιθετικό μονόλογο της Πέλλας. Τέσσερα γκολ, σωρεία ευκαιριών, πολύ καλό ποδόσφαιρο, πλούσιο θέαμα συνθέτουν ότι είδαμε σήμερα στο γήπεδο της Πέλλας. Αν δεν υπήρχαν βιαστικές επιλογές στην τελική προσπάθεια και ο κορυφαίος των φιλοξενουμένων τερματοφύλακας, που περιόρισαν τον δείκτη του σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο η απόδοση του τερματοφύλακα ήταν καταλυτική, όταν η Πέλλα έπαιζε μόνο μαζί του, αλλά και με 2-3 πολύ καλές επεμβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε και κράτησε «χαμηλά» το σκορ. Μόνο υποψίες ευκαιριών, από δυο τρεις καλές προσπάθειες των φιλοξενουμένων. Περιληπτικά λοιπόν με 1-0 έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο διαμορφώθηκε το τελικό 4-0.
Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Τζιβελέκης(3) και ο Χαρμάνας, όλα όμορφα σε δημιουργία και εκτέλεση. Από την Πέλλα όλη η ομάδα τα πήγε περίφημα κι αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, αλλά στον Τζιβελέκη αξίζει η μεγαλύτερη μερίδα των ευσήμων για την απόδοσή του και τα τρία γκολ που πέτυχε. Για τους φιλοξενούμενους τα είπαμε για τον πολύ καλό τερματοφύλακα, που δεν βοηθήθηκε πολύ από την άμυνά του.
Καλή η διαιτησία σε γενικές γραμμές σ' ένα καθαρό αθλητικό παιχνίδι και ελέγχεται μόνο για το μη καταλογισμό καθαρού πέναλτι σε ανατροπή του Κορώνα στο πρώτο ημίχρονο.
Η σύνθεση: Πόπης, Γάκης(Βογιατζής), Τανταλίδης, Βουσβούρης, Στάγκος, Μπουράκης(Μπρατσούδης), Καμπούρης, Κορώνας, Χαρμάνας, Κηλίκης, Τσιβελέκης(Καραμούζας).

- Βρέθηκε ο τυχερός που κερδίζει τα 500€ της λαχειοφόρου αγοράς και είναι ο κ. Καραγιάννης Θεόδωρος από την Χαλκηδόνα. Σε καλή μεριά και καλοφάγωτα.
- Λίγος ο κόσμος στο γήπεδο από την Πέλλα. σε μια «ανοιξιάτικη» μέρα, ενώ υπήρχαν και περίπου 10 εκδρομείς από την Ίδα που ήταν όμως ιδιαίτερα εκδηλωτικοί στις προσπάθειες της ομάδας τους.
- Ντεμπούτο για τον 15χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Νίκο Βογιατζή, όχι μόνο με την φανέλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά γενικότερα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αφού σήμερα πήρε το «βάπτισμα του πυρός» με την πρώτη του επίσημη συμμετοχή στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού μας.
- Ο νεαρός Κούμπους τραυματίσθηκε στην προπόνηση της μικτής και σήμερα ήταν εκτός αποστολής.
- Σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσουν τα ημερολόγια του συλλόγου, παράλληλα με τις προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό στις 22-12-2012 που είναι ήδη σε κυκλοφορία.
- Επιτέλους νίκη για την ομάδα των Προπαίδων που κέρδισαν με 4-3 την ομάδα της Ελπίδας Έδεσσας σπάζοντας ένα αρνητικό σερί χωρίς νίκη και γκολ! Οι Προτζούνιορ δυστυχώς έχασαν με γκολ στην εκπνοή με σκορ 3-2.
- Την επόμενη αγωνιστική που είναι και η τελευταία του πρώτου γύρου, η ομάδα μας θα φιλοξενήσει τον Μέγα Αλέξανδρος Όρμας.














Δεν υπάρχουν σχόλια: