Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Διεθνής διάκριση για την Μαθήτρια Ευθυμία Σιγκούδη από το 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών

Για εμένα η Ελλάδα δεν βρίσκεται μόνο στον Παρθενώνα και στα Ελγίνεια μάρμαρα, αλλά και σε πράγματα καθημερινά, που μπορούμε να τα συναντήσουμε εύκολα και σε ένα μαθητικό συρτάρι. Πράγματα, που αν και τόσο απλά, έχουν άρωμα Ελλάδας και που αποτελούν μικρά κομμάτια του πάζλ που συνθέτει η χώρα μας.

                                                                              Ευθυμία Σιγκούδη 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ!!

Σήμερα νιώθω ιδιαίτερα περήφανος γιατί η κόρη μου αναδείχθηκε μία από τις 15 φιναλίστ από τα παιδιά των Γυμνασίων όλης της Ελλάδας, που παίρνουν μέρος στο διαγωνισμό της Google για να ζωγραφίσουν ένα Doodle που θα αντιπροσωπεύει τη χώρα μας. 
Η σύλληψη και η υλοποιήση της ιδέας της είναι αποκλειστικά δικές της. 
Αν κερδίσει το σχολείο της θα πάρει 30 λαπτοπ. Το όνομά της καθώς και ο τρόπος που μπορείτε να την ψηφίσετε βρίσκονται στην ανακοίνωση του σχολείου της που ακολουθεί.
Θα χαιρόμουνα ιδιαίτερα αν τη βοηθούσατε να έρθει λίγο πιο κοντά στη νίκη με την ψήφο σας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η συμμαθήτρια μας Σιγκούδη Ευθυμία (Φένια) διακρίθηκε στο διαγωνισμό της Google – Doodle 4 « Η Ελλάδα μου» και μπήκε στους 60 Πανελλήνιους Φιναλίστ. Είναι η μόνη στο Νομό Πέλλας.
Για να κερδίσει και να ανακηρυχθεί εθνική φιναλίστ, χρειάζεται την ψήφο σας. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 15 Απριλίου μέχρι 7 Μαΐου. Μπορείτε να την βοηθήσετε πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
1. Το έργο βρίσκεται στην Ομάδα Γυμνάσιο, είναι η 2η εργασία και ονομάζεται Η Ελλάδα «στο συρτάρι μου»
Ευθυμία Σιγκούδη 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών
2. Πατήστε το κουμπί ψηφίστε εδώ (στο πάνω μέρος της οθόνης)
3. Διαδώστε το σε όλους τους φίλους σας!

Εάν κερδίσουμε, το σχολείο μας θα πάρει 30 Laptops-Chromebooks για να δημιουργήσει ένα ολοκαίνουργιο εργαστήριο πληροφορικής.

Είναι στο χέρι μας (ή μάλλον στο ποντίκι μας!)

Δεν υπάρχουν σχόλια: