Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Let's do it - Οι δράσεις στην Αλμωπία


Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη με τους Διευθυντές των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας για τον σχεδιασμό της εθελοντικής δράσης Lets do it! η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2013. Στη συνάντηση αποφασίστηκε ο χρόνος και οι χώροι στους οποίους θα πραγματοποιηθούν οι δράσεις.
Έτσι, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις σε όλη την Αλμωπία και συγκεκριμένα: στις Τοπικές Κοινότητες Αψάλου, Ριζοχωρίου, Πολυκάρπης, Φούστανης και Προμάχων όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός των κεντρικών οδών, στην Τοπική Κοινότητα Λουτρακίου όπου θα καθαριστούν οι οδοί Λουτρακίου – Λουτρών και Λουτρακίου – Όρμας, στη Δημοτική Κοινότητα Εξαπλατάνου, όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός των κεντρικών οδών με σημείο συνάντησης το Λύκειο Εξαπλατάνου στις 10:30 π.μ.. H κεντρική δράση αφορά την Αριδαία, στην παραποτάμια περιοχή «Μπέλιτσας» (από τη γέφυρα της Υδραίας έως τη γέφυρα των Τσάκων), όπου θα πραγματοποιηθεί καθαρισμός της περιοχής από τους εθελοντές και από τα μηχανήματα του εργοταξίου του Δήμου Αλμωπίας και ταυτόχρονα δενδροφυτεύσεις. Η συγκέντρωση των εθελοντών για την μετάβασή τους στο σημείο θα γίνει στις 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο Αλμωπίας στην Αριδαία.
Η ενεργή συμμετοχή όλων μας, κρίνεται απαραίτητη όχι μόνο για να ενισχύσει την περιβαλλοντική μας συνείδηση αλλά και για να αναβαθμίσει το πολιτισμικό, κοινωνικό και τουριστικό προφίλ της Αλμωπίας μας.
Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στο τηλέφωνο 2384350222, κ. Ιατρίδης Γιώργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: