Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΤΡΩΣΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ»

Με τη θερμή ανταπόκριση των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας ολοκληρώθηκε και η δεύτερη εκδήλωση της εκστρατείας  συγκέντρωσης σχολικών ειδών για παιδιά άπορων και πολύτεκνων οικογενειών με σύνθημα «Αυτή τη σχολική χρονιά ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013, στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί».
Για μία ακόμη φορά οι συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στην εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τα παιδιά άπορων και πολύτεκνων οικογενειών και έστειλαν έμπρακτα το πιο ελπιδοφόρο μήνυμα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς και τους πολίτες που συμμετείχαν στις δράσεις συμβάλλοντας με χαμόγελο στο έργο της κοινωνικής πολιτικής και φροντίδας της Περιφέρειας Κεντρικής για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει και θα συνεχίζει να στηρίζει με συγκεκριμένες και συντονισμένες ενέργειες τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται περισσότερο και να δίνει απαντήσεις στις ανάγκες των πολιτών  και της κοινωνίας”  δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας δίνουν το παρών σε κάθε δράση κοινωνικής προσφοράς που διοργανώνουμε στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Τα σχολικά είδη που συγκεντρώσαμε στο πλαίσιο των δύο δράσεων θα χαρίσουν χαμόγελα σε  πολλούς μαθητές και θα ανακουφίσουν τις οικογένειές τους στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνεργασία είναι προτεραιότητά μας και χαιρόμαστε που έχουμε ως σύμμαχό μας τους πολίτες” τόνισε από  την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Φάνης Παπάς.
Στο πλαίσιο της  δεύτερης δράσης της εκστρατείας συγκέντρωσης σχολικών ειδών  για παιδιά άπορων και πολύτεκνων οικογενειών με σύνθημα «Αυτή τη σχολική χρονιά ας γεμίσουμε την τσάντα τους χαμόγελα», σε συνέχεια της πρώτης  δράσης που είχε πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 στο εμπορικό κέντρο “Mediterranean Cosmos”, συγκεντρώθηκαν μεγάλες ποσότητες των βασικών σχολικών ειδών που είναι απαραίτητα σε κάθε μαθητή όπως σχολικές τσάντες, κασετίνες, αναλώσιμα και χαρτικά είδη κ.λπ., τα οποία παρέλαβαν υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, εθελοντές της Εθνικής Τράπεζας, της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», καθώς και εθελοντές των Ενώσεων Πολυτέκνων. 
Κατά τη διάρκεια της δράσης, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Όλοι Μαζί για το Παιδί», που διοργάνωσαν  ο ΣΚΑΪ και η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας,  τα παιδιά και οι οικογένειές τους που βρέθηκαν στην Πλατεία Αριστοτέλους είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με ψυχαγωγικές εκδηλώσεις και παιχνίδια

Δεν υπάρχουν σχόλια: