Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΚΜ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ”

Στις αθλητικές εκδηλώσεις και ποδηλατικές δράσεις που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο πλαίσιο της “Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων “Κωνσταντίνος Καραμανλής” συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Αντιπεριφέρεια Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Φάνης Παπάς παραβρέθηκε στο πρωτάθλημα δρόμου - αγώνα σιρκουί στις κατηγορίες παμπαίδων – μίνι- κορασίδων- παγκορασίδων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε συνεργασία με την Ένωση Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας – Θράκης και το Σύλλογο “Α.Σ. Ποδηλάτης” υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας καθώς και στη Λαϊκή Ποδηλατοδρομία που ακολούθησε  στη συνέχεια,  με την ανοιχτή συμμετοχή των  δημοτών.
Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζουμε τόσο τον αθλητισμό όσο και τα μέσα και τις πρακτικές μετακίνησης που είναι φιλικά στο περιβάλλον. Το ποδήλατο συνδυάζει ιδανικά τη σωματική άσκηση με την προστασία του περιβάλλοντος και διευκολύνει σημαντικά την  καθημερινότητα των πολιτών συμβάλλοντας στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση των πόλεων μας. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στο Δήμο Αμπελοκήπων - Μενεμένης και τους συλλόγους  που συνεργάστηκαν για τις σημερινές εκδηλώσεις αλλά και στους φίλους του ποδηλάτου που συμμετείχαν με τόσο ενθουσιασμό στους αγώνες. Εύχομαι να συνεχίσουν με νέες δράσεις να ομορφαίνουν την πόλη τους και να διεκδικούν μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ίδιους και τους συμπολίτες τους” τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Φάνης Παπάς κατά τη διάρκεια της απονομής τιμητικών επάθλων στους αθλητές που διακρίθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: