Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλήψεις δεκάδων ηγετικών στελεχών, με πρώτο τον αρχηγό της Χ.Α.

Συλλήψεις δεκάδων ηγετικών στελεχών, με πρώτο τον αρχηγό της Χ.Α, μετά το πόρισμα του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που θεωρεί τη Χ.Α «εγκληματική οργάνωση» - 19 οι συλληφθέντες, 32 συνολικά τα εντάλματα - ανθρωποκτονίες, ξέπλυμα χρήματος και εκβιασμοί συνθέτουν το κατηγορητήριο.
Μπαράζ συλλήψεων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός Ν.Μιχαλολιάκος (στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν παράνομα 3 πιστόλια) και οι βουλευτές Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Λαγός. Μεταξύ δεκάδων χρυσαυγιτών, αναζητείται και αναμένεται να παραδοθεί και ο βουλευτής Χρ. Παππάς ως υπαρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης». Συνελήφθησαν επίσης ο «πυρηνάρχης»  Νίκαιας Γ. Πατέλης και δύο αστυνομικοί. Οι δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος  των συλληφθέντων, θα διαβιβαστούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος θα ασκήσει σε βάρος τους ποινική δίωξη. Την υπεράσπιση του Παναγιώταρου ανέλαβε η δικηγόρος του Ρουπακιά. Σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ η είδηση της σύλληψης των Χρυσαυγιτών.
Η Χ.Α. προυπάρχει επίσημα πολιτικά από το 1993, ενώ μπορεί να ψάξει κανείς την ναζιστική και εγκληματική δράση της ως οργάνωση και κυρίως των επιφανών μελών της πολύ προγενέστερα, στις αρχές τις 10ετίας του '80. Ξαφνικά τί τσίμπησε την κυβέρνηση και την αντιτροματική να ανακαλύψει σήμερα την «Αμερική». Βέβαια η κυβέρνηση, βλακωδώς υποστήριζει ότι σήμερα ενημερώθηκε από την «ανεξάρτητη» ελληνική δικαιοσύνη για τα εντάλματα σύλληψης... Τα ερωτήματα πολλά και εύλογα: και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του πολιτικά ή άλλα συμπεράσματα παρακολουθώντας τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ... 
Δεν είμαι απ' αυτούς που αρέσκονται να τεντώνουν θέματα και αναπαράγουν άχρηστες πληροφορίες, ούτε να ψάχνω ειδήσεις εκεί που δεν υπάρχουν. Η είδηση είναι η σύλληψη και αρκούμαι σ' αυτή προς το παρόν, αναμένοντας όπως όλοι μας ως πολίτες ενός ευνομούμενου κράτους, την κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης. Τώρα τα περί ιστορικής μέρας κι άλλες «βαρύγδουπες» δηλώσεις των πολιτικών, τα θεωρώ απλά αρλούμπες! Η μόνη καλή υπηρεσία που θα μπορούσε να προσφέρει αυτή η πολιτική εξέλιξη και η Χ.Α. από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα για την χώρα, θα ήταν να οδηγηθεί η χώρα άμεσα σε εκλογές να σωθεί ο εξαθλιωμένος λαός μας, πέραν από την αυτονόητη εφαρμογή των νόμων για κάθε εγκληματική πράξη απ' όπου κι αν προέρχεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: