Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Μας κόβουν και το ποδόσφαιρο! Αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων από την Ε.Π.Σ. Πέλλας!

Τι άλλο θα δούμε στην μνημονιακή Ελλάδα! Σφραγίζουν τα δημοτικά γήπεδα και στάδια, αναστέλλουν όλες τις αθλητικές διοργανώσεις, αλλά αποφεύγουν να μας αναφέρουν τους πραγματικούς λόγους και κυρίως να μας υποδείξουν τους αληθινά υπαίτιους! «Πρόσχημα» η άδεια λειτουργίας, όταν τα περισσότερα είναι εγκαταλελειμένα από την πολιτεία και συντηρούνται πλημμελώς και στοιχειωδώς, μόνο με το μεράκι και την αγάπη τοπικών ποδοσφαιρικών παραγόντων και ανθρώπων.
Η ΕΠΣ Πέλλας με την υπ΄ αριθ.13/24-9-2013 απόφαση του Δ.Σ. προβαίνει στην αναστολή όλων των αθλητικών διοργανώσεων ευθύνης της .
Η παραπάνω απόφαση ελήφθη ύστερα από την έγγραφη γνωστοποίηση στην ΕΠΣ Πέλλας από την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας και τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ , περί σφράγισης πολλών Δημοτικών Αθλητικών Σταδίων των Δήμων , που καθιστά αδύνατη την ομαλή διεξαγωγή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της.
Η αναστολή χαρακτηρίζεται ως προσωρινή εως ότου οι Δήμοι των οποίων τα Στάδια ανήκουν στην δικαιοδοσία τους προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εκδοθεί η σχετική άδεια λειτουργίας από την αρμόδια επιτροπή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: