Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Μετά από ένα δύσκολο, βασανιστικό προβληματισμό,  πήρα την απόφαση να συμμετέχω και πάλι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.
Θεώρησα ότι μπροστά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι και την σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε, δεν έπρεπε να αδιαφορήσω, αλλά αντίθετα να προσπαθήσω
με την όποια εμπειρία μου, μικρή ή μεγάλη, και τις όποιες δυνάμεις μου, μικρές ή μεγάλες, να βοηθήσω στην ανασυγκρότηση της περιοχής μας.
Επιπλέον, έκρινα ότι ήταν καιρός να αναβαπτισθώ στη λαϊκή ετυμηγορία και να δώσω τη μάχη του σταυρού και αυτό γιατί πίστευα και πιστεύω ότι ο καθένας μας οφείλει να προσφέρει στον τόπο του από οποιαδήποτε θέση, από οποιοδήποτε μετερίζι και όχι μόνο από μεγάλες καρέκλες.

Και αυτό, το τονίζω, για να προλάβω τις εύκολες κριτικές, ειδικά τις κακόπιστες.Θα είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του Χαρίλαου Τρικούπη, όντας βέβαιος ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.
Αυτή η συνεργασία θα είναι πλέον πιο στενή και μαζί θα δώσουμε τη μάχη της ανασυγκρότησης, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας.
Σας καλώ όλους και όλες να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια πέρα από κομματικές ταυτότητες και δεσμεύσεις.


Κ.Σ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζω Χαρίλαο, έστω κι αν βλέπω ότ το "ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ" θα καταλάβει την 6η τιμητική θέση...