Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

H ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS προσφέρει δωρεάν εγγραφές στον 9o Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS θα είναι Επίσημος Χορηγός του 9ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», που θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή 6 Απριλίου 2014, ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός με πολιτιστικό, ιστορικό και κοινωνικό χαρακτήρα.

Η ΙΚΕΑ από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τις δύο μεγάλες μαζικές διοργανώσεις δρόμου, τον 2ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές και δρομείς να τρέξουν, να συμμετέχουν και να ξεπεράσουν τους προσωπικούς τους στόχους.

Στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» η ΙΚΕΑ δημιουργεί τη δική της ομάδα «ΙΚΕΑ RUNNING TEAM», και δίνει τη δυνατότητα σε δρομείς και φίλους της διοργάνωσης και του ΙΚΕΑ να συμμετέχουν αναδεικνύοντας το κοινωνικό της προφίλ και υποστηρίζοντας τoν Σύλλογο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» - Παράρτημα Θεσσαλονίκης.

Εγγραφές στην «ΙΚΕΑ RUNNING TEAM» θα γίνονται σε γραφείο που θα τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος ΙΚΕΑ στην Πυλαία τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σας περιμένουμε για την δωρεάν εγγραφή σας στο κατάστημα ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη κάθε μέρα 10:00-14:00 και 15:00-20:00 και το Σάββατο 10:00-14:00, μέχρι τις 19 Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: