Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Ίκαροι Γιαννιτσών: Αποχαιρετιστήρια Εκδήλωση 2014

Με τον καλύτερο τρόπο αποχαιρέτισαν αθλητές και φίλοι του μπάσκετ  τη σεζόν 2013-14 στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση των 'Ικάρων" Γιαννιτσών.  Στο κλειστό γυμναστήριο  "'Ελλη Μυστακίδου" με ομάδες μικρών μπασκεμπωλιστών -τρίών  και πλήθος κόσμου, η διασκέδαση ήταν το ζητούμενο και ο στόχος επιτεύχθη.
Το μπασκετικό πρόγραμμα  λοιπόν  είχε  απ' όλα:  φιλικό αγώνα του τμήματος μίνι με τον Κεραυνό 'Ασπρου , βραβεύσεις, διαγωνισμούς βολών,τριπόντων, νόκ -άουτ και σούτ καθώς  και πλήθος εξαιρετικών  δώρων για τους νικητές,( μπάλες, σάκους  κύπελα, μετάλια, ,mp3, tablets, οικογενειακά  γεύματα από γνωστά ταχυφαγεία της πόλης , ακριβά αρώματα , γυαλιά ηλίου κ.ά..)καθώς και για όλα τα παιδιά της Ακαδημίας παγωτά, αναψυκτικά ,καπέλα, κλπ.
Στο ίδιο χαρμόσυνο κλίμα κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις των προπονητών των Ικάρων:
(Σπόντης Νίκος): "... Ευχαριστούμε, πρώτα απ' όλα  τα παιδιά και τους γονείς τους  αλλά και την Ακαδημία του Κεραυνού 'Ασπρου  για  την τιμή που μας έκαναν  να γιορτάσουμε μαζί ,στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση μας!!...Τελειώνει και η  φετινή αγωνιστική σεζόν 2013-14 με  χαρά  καθώς αυτή συνοδεύτηκε από πλήθος δράσεων,και επιτυχιών  για την Ακαδημία μας....Ευχόμαστε υγεία σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και στις οικογένειές τους, αλλά και σε όλους τους υποστηρικτές και χορηγούς της προσπάθειας μας σ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.. 'Ενα μεγάλο ευχαριστώ  στους φίλους χορηγούς , επαγγελματίες,  που με την πολύτιμη υποστήριξη τους υλοποιήθηκε  η σημερινή γιορτή  μας  αλλά και  στον Δήμο Πέλλας που έδωσε την άδεια για τη χρήση του κλειστού Γυμναστηρίου ,καθώς και σε όλους   αυτούς που εθελοντικά βοήθησαν στην διεξαγωγή της όμορφης μπασκετικής γιορτής  ..Ραντεβού τώρα  στο καλοκαιρινό καμπ !"..
(Σερέτης Θεολόγος): "....Έφτασε η ώρα του απολογισμού και νομίζω ότι και φέτος έχει θετικό πρόσημο!...Η μαζικιή  συμμετοχή των παιδιών που πλαισίωσαν τα τμήματά μας αλλά και  οι επιτυχίες που βιώσαμε στην διάρκεια της χρονιάς μας οπλίζουν με θάρρος για την συνέχεια! Συγχαρητήρια σε όλους  και όλες αλλά και στους γονείς των παιδιών που στάθηκαν δίπλα μας . .Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τους  γονείς και αθλητές-τριες  μας  που ,παρά το πέρας της αγωνιστικής σεζόν, κατάφεραν να συμμετάσχουν  σήμερα  στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωσή μας.. Ήταν μέγιστη τιμή για μας!.. .Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι αλλά και καλή επιτυχία στα παιδιά των Ικάρων που θα συνεχίσουν τη δουλειά στο καλοκαιρινό καμπ αλλά και στους λιλιπούτειους μπασκεμπωλίστες-τριες που συνεχίζουν δωρεάν τις προπονήσεις μέχρι τέλος Ιουνίου!...Υγεία σε όλο τον κόσμο!....'











Δεν υπάρχουν σχόλια: