Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Απόπειρα εκβίασης εις βάρος της ΜΕΒΓΑΛ

Δικαίωση για τη ΜΕΒΓΑΛ η απόφαση του Εφετείου
Δικαιωμένη και απολύτως πεπεισμένη πως έπραξε στο ακέραιο το καθήκον της απέναντι στους νόμους και στους θεσμούς...της Ελληνικής Πολιτείας αισθάνεται η διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ, έπειτα από την ολοκλήρωση της ακροαματικής διαδικασίας του Εφετείου για την υπόθεση των "κουμπάρων" και την απόπειρα εκβίασης εις βάρος της.Η επιβολή των ίδιων ποινών και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο εις βάρος των κατηγορούμενων επιτρέπει στη διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ να δηλώσει τώρα τα εξής:
- Η εξέλιξη της δικαστικής διαδικασίας και η ετυμηγορία της δικαιοσύνης, για την οποία η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ τρέφει απεριόριστη εμπιστοσύνη, αποδεικνύει πως, μόνο όταν υπάρχει πραγματική βούληση για πάταξη της διαφθοράς, το φαινόμενο αυτό δύναται να περιοριστεί. Η ΜΕΒΓΑΛ από το 2006 και έπειτα και για να στηρίξει τα επιχειρήματα της, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, δαπάνησε αφειδώς πολύτιμους υλικούς και ανθρώπινους πόρους.
- Η καταδικαστική απόφαση της δικαιοσύνης και μάλιστα δύο φορές, εκτός από το ότι καταδεικνύει την ορθότητα των χειρισμών της διοίκησης της ΜΕΒΓΑΛ και προσωπικά του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Πέτρου Παπαδάκη, δίνει και μία όψιμη απάντηση σε όσους "καλοθελητές", ενώ δημοσίως επιβράβευαν την απόφαση της εταιρείας να καταγγείλει τον εκβιασμό εις βάρος της, στο παρασκήνιο υποστήριζαν πως έτσι η επιχείρηση θα έμπλεκε περισσότερο και προτιμότερο θα ήταν να υπέκυπτε στα αιτήματα των εκβιαστών.
- Τέλος είναι προφανές πως η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ, όπως το 2006, έτσι και τώρα θα ενεργούσε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, εάν βρισκόταν να εκβιάζεται και να διακυβεύεται το μέλλον, η βιωσιμότητα και η αξιοπιστία της εταιρείας. Η διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ σε κάθε περίπτωση έχει βαθιά επίγνωση των ευθυνών της απέναντι στους εργαζόμενους, στους κτηνοτρόφους και στους συνεργάτες, οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν ακόμη περισσότερο την επιχείρηση τα τελευταία δύσκολα χρόνια.
Η ΜΕΒΓΑΛ δημιουργεί σταδιακά τις προϋποθέσεις για την είσοδο της σε μία νέα περίοδο ανάπτυξης, με γνώμονα τον σεβασμό στον καταναλωτή και τηρώντας τις ίδιες αρχές και αξίες, που την διέπουν από την ίδρυση της.
________________________________________
Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ
Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι η τρίτη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Μακεδονία. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από περισσότερες από 1.200 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 800 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε περισσότερα από 26.000 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.
ΜΕΒΓΑΛ. Το Γάλα είναι η Ζωή μας.
Χρύσα Παπαστογιαννίδου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας,
www.mevgal.gr
 
Πηγή: taxalia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: