Κυριακή 8 Ιουνίου 2014

Θεολόγος Σερέτης: «Ευτυχία για κάθε προπονητή το πέρασμα από την Πέλλα ... Τιμή μου που συνεργάστηκα μ' αυτά τα παιδιά»

«…. Ο Θεός μου έκανε το μπασκετικό χατίρι και μπορέσαμε να είμαστε μαζί με πολλά παιδιά από την Πέλλα. Τυχεροί οι προπονητές που συνεργάζονται με τέτοια χρυσά παιδιά, όσοι τους είχανε. Είχα και εγώ πολλούς παίκτες που με βοήθησαν και ένας από αυτούς είναι και ο Λάζαρος που παντρεύτηκε χθές..Δεν υπάρχει λοιπόν μεγαλύτερη χαρά από ένα κόουτς όταν βλέπει τα «παιδιά του» να προκόβουν,να παντρεύονται, να ευτυχούν!...
… Αναπνέουμε, ζούμε με την σκέψη μας να είναι στο μπάσκετ. Το μπάσκετ που αγαπάμε εξίσου με τις μεγάλες αγάπες της ζωής μας .. Βλέπω όλους αυτούς τους μεγάλους σε καρδιά ,ψυχή και καλοσύνη, ανθρώπους -παίκτες και θυμάμαι όλα αυτά που ζήσαμε τα χρόνια της παρουσίας μου στην ομάδα.. Και σε αυτό το γήπεδο και παντού. Όλοι λένε ότι δέθηκα με τον Βουκεφάλα Είναι αλήθεια. Ο Βουκεφάλας μ’ έκανε καλύτερο και με βοήθησε να πετύχω, ότι κι αν πέτυχα. Σας ευχαριστώ όλους και μακάρι να σας έχει ο Θεός καλά..
… Να ευχαριστήσω για τα χρόνια που ήμουν εδώ σε αυτή την τόσο μεγάλη ομάδα. Μόνο να ευχαριστήσω. Δεν έχω λόγια να εκφραστώ. Όλη αυτή η αγάπη,ο σεβασμός αντανακλάται ακόμα και τώρα που έρχομαι στην Πέλλα … Λαμβάνω αυτή την αποδοχή... Θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω και να ευχηθώ και στα υπόλοιπα ελεύθερα παιδιά του Βουκεφάλα : « ..και στα δικά σας παιδιά!»…..

ΣΕΡΕΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: