Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

Ολοκληρώθηκε με νέα διοίκηση η επαναληπτική γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας

Όπως αναμενόταν η χθεσινή επαναληπτική γενική συνέλευση του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος που πραγματοποιήθηκε εκ νέου στο δημοτικό θέατρο Πέλλας, έβγαλε νέα διοίκηση. Αναμενόμενες οι εξελίξεις, αφού από μία άποψη η πρώτη γενική συνέλευση είχε βάλει τις βάσεις με την διαθεσιμότητα αρκετών για τη νέα διοικούσα επιτροπή, κι από τη άλλη που είναι το σημαντικότερο και θετικότερο γεγονός της διαδικασίας,  η νέα προσπάθεια αγκαλιάστηκε και πλαισιώθηκε αμέσως από πρωτόγνωρα ικανοποιητικά μεγάλο αριθμό μελών(προεγγραφή περισσότερων των 30 μελών!).
Αρωγός και συμπαραστάτης στην αίσια ολοκλήρωση της διαδικασίας, στάθηκε η απερχόμενη διοίκηση, η οποία όχι μόνο θα συμμετέχει στο νέο διοικητικό σχήμα από κάποιες θέσεις, αλλά θα πλαισιώσει και θα στηρίξει σχεδόν σύσσωμη το νέο σύλλογο μελών που προτάθηκε και δημιουργήθηκε στις δύο τελευταίες γενικές συνελεύσεις. Επίσης σημαντική και εξέχουσα η συνεισφορά και η άμεση αποδοχή της πρόσκλησης, κι από ανθρώπους που επί σειρά ετών συμμετείχαν σε παλαιότερες διοικήσεις και έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο, από την χωρίς προηγούμενο συμμετοχή τοπικών αιρετών του δήμου, όπως τέλος και όλων των νέων μελών που θα βάλουν το δικό τους πολύτιμο λιθαράκι και θα αποτελέσουν το νέο αίμα της κίνησης. Στο σημείο αυτό να εξάρω την ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς και συμμετοχής όλων των μελών, στο νέο αυτό εγχείρημα.
Όπως έχει προαναφερθεί σε άλλη ανακοίνωση, ο νέος σύλλογος θα έχει 3ετή χρονικό ορίζοντα και τα εγγεγραμμένα μέλη του θα έχουν τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση, με την ετήσια συνδρομή απόλυτα προσαρμοσμένη στις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Η θητεία της διοικούσας επιτροπής που θα διαχειρίζεται με την εξουσιόδοτηση όλων των εγγεγραμμένων μελών -εν είδει ουσιαστικά και πρακτικά διοίκησης- όλη τη λειτουργία του συλλόγου, θα είναι ετήσια. Κάθε έτος αυτής της 3ετούς θητείας, μετά το τέλος κάθε αγωνιστικής σεζόν και στο πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου, θα επιδιώκεται με τακτική ετήσια γενική συνέλευση η σύσταση της νέας διοικούσας επιτροπής. Φυσικά κάθε μέλος στην τακτική αυτή ετήσια γενική συνέλευση, θα μπορεί να δηλώνει διαθεσιμότητα και να συμμετέχει στη νέα διοικούσα επιτροπή, έστω κι κι αν ακόμα συμμετείχε στην προηγούμενη. Τέλος συμφωνία και στόχος όλων των μελών, είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερος εξορθολογισμός του μπάτζετ, ώστε αυτό να συνάδει με την πραγματικότητα και τις ασφυκτικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην ελληνική οικονομία και κοινωνία. Αυτά επιγραμματικά για να μην κουράζω άλλο με περεταίρω λεπτομέρειες και η διοίκηση θα είναι στη διάθεση του καθενός για οποιαδήποτε διευκρίνηση και απορία καταρχήν των εγγεγραμμένων, αλλά και των υποψήφιων νέων μελών.
Στο διαταύτα τώρα, θα παραθέσω παρακάτω τα ονόματα της νέας διοίκησης, η οποία άμεσα θα συγκαλέσει Δ.Σ., ώστε η νέα διοίκηση να συγκροτηθεί σε σώμα και να αποφασισθεί η κατανομή θέσεων, ρόλων και εργασίας. Η μόνες θέσεις που μπορώ να ανακοινώσω αυτή τη στιγμή κι έχουν προαποφασισθεί, είναι δύο: του προέδρου και του αντιπροέδρου, που για κάποιους και δικαίως ίσως, είναι και οι δημοφιλέστερες, έστω κι αν σ' έναν σύλλογο "ίσων και όμοιων" μελών δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρόεδρος θα είναι ο Βασίλης Στεφανίδης και αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Πιτσάρης. Οι δε υπόλοιπες θέσεις θα ανακοινωθούν εν ευθετώ χρόνω...
Όλα τα ονόματα του νέου 9μελούς Δ.Σ. αλφαβητικά:
  1. Ζαμιούδης Βασίλης
  2. Ιωαννίδης Θ. Γιώργος
  3. Κάνος Πέτρος
  4. Καρασμάνης Κ. Θανάσης
  5. Παναγιωτέλης Ζ. Νίκος
  6. Πιτσάρης Παναγιώτης - Αντιπρόεδρος
  7. Σιαπικούδης Μ. Ιορδάνης
  8. Στεργιούλας Βασίλης
  9. Στεφανίδης Βασίλης - Πρόεδρος
Τις αμέσως επόμενες μέρες, κι ενώ θα έχει συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση, όλα τα μέλη του συλλόγου θα κληθούν να συνδράμουν άμεσα οικονομικά, ολόκληρο ή μέρος του ποσού πάντα ανάλογα με τις δυνατότητες τους και τον τρόπο καταβολής που επιθυμούν και το οποίο ποσό, θα πρέπει να το δηλώσουν στη νέα διοίκηση, ώστε αυτή να προβεί στο οικονομικό σχεδιασμό και προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σκέψη και επιθυμία της διοίκησης είναι η δημιουργία ενός τραπεζικού λογαριασμού για τον σύλλογο αν αυτό είναι εφικτό, ώστε όποιο μέλος το επιθυμεί να μπορεί να ελέγξει ανά πάσα στιγμή όλες τις κινήσεις καταθέσεων-αναλήψεων και να ζητά διευκρινήσεις από τη διοικούσα επιτροπή αν κρίνεται απαραίτητο.
Ήδη άτυπα η νέα διοίκηση θα αρχίσει από αύριο κιόλας τις επαφές και για τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αρχής γενομένης από την επιθυμία όλων για την παραμονή στην ομάδα του προπονητή Κώστα Νινιατσούδη και του γυμναστή Γιάννη Χαρπίδη, που αποτελούν άμεση και πρώτη προτεραιότητα, έχοντας επιδείξει πολύ καλή δουλειά, μεγάλη διάθεση, ξεχωριστό ήθος και θετικά αποτελέσματα. Επίσης ίσως είναι και θέμα ωρών, να οριστεί συνάντηση-συζήτηση και γνωριμία της νέας διοίκησης με όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση, αυτή θα γίνει σε συνεχή συνεννόηση με το τεχνικό τιμ της ομάδας, ενώ δεν είναι μυστικό ότι ήδη έχουν γίνει και κάποιες κινήσεις που δεν μπορούσαν να περιμένουν τις εξελίξεις. 
Φέτος δυστυχώς τα ρεπορτάζ της ομάδας στο blog θα είναι σχετικά «φτωχά» σε σχέση με άλλες χρονιές, αφού ο χρόνος δεν προβλέπεται να είναι σύμμαχος και θα περιοριστούν μόνο στα βασικά στοιχεία για τα οποία θα πρέπει να ενημερώνεται ο φίλαθλος κόσμος εντός κι εκτός Πέλλας. Φυσικά πάντα με τις απαραίτητες φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία θα συνοδεύουν τα περισσότερα ρεπορτάζ.
Μια προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: