Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Ένας ακόμη ταλαντούχος νεαρός στο ρόστερ του Μ.Α. Πέλλας

Ένας νεαρός πρωταθλητής από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, ενισχύει το ρόστερ του Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας.
Πρόκειται για τον 18χρονο ταλαντούχο επιθετικό Αλέξανδρο Κουνουπάκη, που πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ερασιτεχνικής(Δυτικό) με τη Θύελλα Αγίου Πέτρου. Ο νεαρός πολυσύνθετος επιθετικός αγωνίζεται με ευχέρεια στα δύο άκρα της επίθεσης, ενώ δεν διστάζει όποτε του ζητηθεί να αναλάβει και ρόλο οργανωτή-διεμβολιστή πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Ο Αλέξανδρος Κουνουπάκης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Π.Α.Ο. Κουφαλίων και συνέχισε στα τμήματα υποδομών της Θύελλας Αγ. Πέτρου, πριν πάρει το "βάπτισμα του πυρός" και στεφθεί πρωταθλητής με την ανδρική ομάδα της Θύελλας.
Ο Αλέξανδρος σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο @P e l l a, τόνισε ότι έρχεται με μεγάλη διάθεση και τις καλύτερες προσδοκίες και προθέσεις σ' ένα φιλόδοξο και ιστορικό σύλλογο όπως ο Μ.Α. Πέλλας, γνωρίζοντας ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας απ' ότι σ' αυτά του Κιλκίς και με υπομονή και επιμονή, θα προσπαθήσει κάνοντας ότι περνάει από το χέρι του για την επιτυχή επίτευξη όλων των στόχων της ομάδας.
Η διοίκηση τον καλοσωρίζει στον σύλλογο και του εύχεται να είναι υγιής και να καταφέρει ότι καλύτερο επιθυμεί ομαδικά και ατομικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: