Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε...

Τρία σπουδαία ταλέντα, τρεις εξαίρετοι ποδοσφαιριστές, τρεις αδαμάντινοι χαρακτήρες, δεν θα είναι φέτος στην ομάδα μας. Κι αν αυτό ακούγεται στο πρώτο του άκουσμα λυπηρό, εντούτοις στην προκειμένη περίπτωση συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και ακούγεται εύηχα, γεμίζοντας όλους κοντά και γύρω από την ομάδα μόνο με ευχάριστα συναισθήματα, αφού πρόκειται για το ποδοσφαιρικό μέλλον τριών νέων παιδιών, που έχουν σχεδόν εκ γενετής, λατρεμένη σχέση με το ποδόσφαιρο.
Ο Δημήτρης Μπουράκης, ο Νίκος Ιωσηφίδης και ο Κυριάκος Κατσαμακτσής θα αγωνίζονται φέτος με τη φανέλα του Εδεσσαϊκού στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η περσινή εξαιρετική παρουσία τους με την ομάδα μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έφερε την επιβράβευση και αναγνώριση των προσπαθειών τους, με την μεταγραφή σ' έναν ιστορικό και φιλόδοξο σύλλογο όπως είναι ο Εδεσσαϊκός, που επιχειρεί μεθοδικά και προγραμματισμένα να επανέλθει στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ο Δημήτρης Μπουράκης, ο εμβληματικός αρχηγός που χρήζει ιδιαίτερης μνείας, αφού ότι ποδοσφαιρικό έχει ζήσει μέχρι σήμερα, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ομάδα μας εδώ και περίπου μία δεκαετία. Ο Νίκος Ιωσηφίδης και ο Κυριάκος Καταμακτσής, μπορεί να ήταν έναν μόλις χρόνο στην ομάδα μας προερχόμενοι από την Α.Α. Γιαννιτσών, απέκτησαν όμως μία πολύ δυνατή και αμοιβαία σχέση μαζί της, που θα τους συνοδεύει ζωντανή σε όλη τους την ποδοσφαιρική και όχι μόνο ζωή τους. Και οι τρεις είναι βέβαιο, ότι θα προσπαθήσουν με όλη τους την ψυχή για το καλύτερο της νέας ομάδας τους και βεβαίως παράλληλα για το δικό τους ακόμα μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό άλμα.
Ο Π.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, που θα είναι η δική τους εξασφαλισμένη ποδοσφαιρική «Ιθάκη» απ' όποιο πόστο και θέση επιλέξουν όταν αποφασίσουν να κλείσουν -όπως ευελπιστούμε και πιστεύουμε- την πλούσια και πετυχημένη ποδοσφαιρική τους καριέρα, τους ευχαριστεί θερμά για την προσφορά τους στο σύλλογο, τους εύχεται υγεία με πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες, να φτάσουν όπου επιθυμούν, προσδοκούν, αγαπούν και ονειρεύονται!

Δεν υπάρχουν σχόλια: