Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Τα αποτελέσματα των σαββατιάτικων αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Οι Σαρακηνοί αν και δυσκολεύτηκαν, βρήκαν το τρόπο σ' ένα δεκάλεπτο να πάρουν τη νίκη στην έδρα τους με το Μελίσσι και να παραμείνουν για ακόμη μία αγωνιστική μόνοι στην κορυφή, ενώ το καλύτερο Νησί, χρειάστηκε μόλις ένα τέρμα για να φύγει με το τρίποντο από την δύσκολη έδρα της Αξού. Στη Νέα Τραπεζούντα ίσως εμφανίστηκε το όχι και τόσο αναμενόμενο αποτέλεσμα σήμερα, αφού η ανεβασμένη ομολογουμένως αγωνιστικά και βαθμολογικά Σωσάνδρα, νίκησε τον επίσης ανεβασμένο και επανακάμψαντα εσχάτως Εθνικό Γιαννιτσών.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες και στα αξιοσημείωτα του 2ου ομίλου της Α' ερασιτεχνικής, ο βαθμός μετά από καιρό για τη Νέα Πέλλα, που υποδέχθηκε και αντιμετώπισε τον αρκετά ισχυρό και φιλόδοξο ΣΦ ΠΑΟΚ Πατριαρχείο.
Στην Αξό σ' ένα πιο ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα ωραίο τέρμα σε εκτέλεση του Τσεγάνη λίγο πριν την λήξη, αλλά η φάση που μάλλον σημάδεψε τον αγώνα προηγήθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν κανονικό τέρμα με τον Πολατίδη, αλλά την β' βοηθό κ. Κουπαράνη να το ακυρώνει εσφαλμένα ως οφσάιντ! Στο δεύτερο ημίχρονο το Νησί παρουσιάστηκε καλύτερο στο γήπεδο, είχε 2-3 πολύ κλασικές ευκαιρίες να «κλειδώσει» τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφερε είτε από αστοχία, είτε από σωτήριες επεμβάσεις του Ζαχαριάδη, κρατώντας έτσι τους γηπεδούχους μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Όσες φάσεις δημιούργησαν οι γηπεδούχοι μπροστά στο τέρμα του Πιστοφίδη κυρίως προς το τέλος του αγώνα, όπως ανορθόδοξα δημιουργήθηκαν, σχεδόν το ίδιο ανορθόδοξα εκτελέστηκαν και χάθηκαν από τους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς της Αξού. Φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση της Αξού, λίγο αργότερα από το PellaSports που έδωσε το παρόν και σήμερα στο γήπεδο.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 11η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-1
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-2
ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-0
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΑΡΗΣ ΥΔΡΑΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 0-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ 1-0
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0-5
Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 11η αγωνιστική
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2-1
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 1-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 0-0
Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 9η αγωνιστική
ΑΡΗΣ Π ΗΛΙΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ 1-2
ΑΣΤΡΑΠΗ ΖΕΡΒΗΣ - ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ 2-2

Δεν υπάρχουν σχόλια: