Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική - Βαθμολογίες

Με πολύ άσχημο καιρό και σε βαριά γήπεδα, διεξήχθησαν σήμερα οι αγώνες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων στα γήπεδα της ΕΠΣ Πέλλας. Μοιραία η εμφάνιση αρκετών ισοπαλιών κυρίως στο πιο ισορροπημένο πρωτάθλημα της Α1 και σε όσα παιχνίδια βγήκε τελικά νικητής, αυτός τα κατάφερε περισσότερο στις λεπτομέρειες και με την βοήθεια της τύχης, παρά με εικόνα υπεροχής και παράσταση νίκης.
Στη Σωσάνδρα οι πρωτοπόροι Σαρακηνοί πήραν το τρίποντο στο τέλος αν και αγωνίζονταν από νωρίς με αριθμητικό μειονέκτημα και αύξησαν την διαφορά από τους διώκτες τους, την ίδια ώρα που Μάνδαλο και Νησί με ισοπαλίες άφηναν βαθμούς σε Πέλλα και Αμπελειές αντίστοιχα. Νίκη για την Αναγέννηση επί του Μελισσίου, με τους γηπεδούχους να ξεκινούν τον δεύτερο γύρο όπως ακριβώς είχαν ξεκινήσει και το πρωτάθλημα. Ισοπαλία για την Αξό που ρέπει γενικώς προς τις ισοπαλίες, αφού δεν τα κατάφερε εντός ούτε με τους Προμάχους, με τους φιλοξενούμενους στο τέλος να χάνουν με αποβολές και δύο ποδοσφαιριστές.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες, μόνο στον 1ο όμιλο της Α' Ερασιτεχνικής δεν εμφανίστηκε ισοπαλία με τους γηπεδούχους να φτάνουν σε εύκολες νίκες(ο Αστέρας Νεοχωρίου δεν κατέβηκε σήμερα να αγωνιστεί), ενώ στον 2ο η Νέα Πέλλα γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτή τη φορά στο Λιπαρό, με την σωτηρία να δείχνει ακόμη πιο δύσκολη αν και σχετικά νωρίς. Στην Γ' Εθνική οι ομάδες του νομού δεν τα πήγαν καλά, με τον Αλμωπό να χάνει στον Εύοσμο και τον Εδεσσαϊκό εντός έδρας να σώζει την ισοπαλία στο τέλος με τον Λαγκαδά. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες σε Α1 Ερασιτεχνική και Γ' Εθνική:
Μια προσφορά του

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 12η αγωνιστική 
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2-2
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 0-0
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 0-0
ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΣΑΡΑΚΗΝΩΝ 0-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΟΡΜΑΣ 4-1
ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ - ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 4-1
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-0 α.α.
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 3-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 2-2
ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ 2-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 2-2

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 12η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ 1-1
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: