Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Νίκη Καλής - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-1)1-2. Ζήτημα τιμής και... Μπρατσούδη

Με εκτελεστή τον Τάσο Μπρατσούδη και απόλυτη αγωνιστική κυριαρχία για 80 λεπτά, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας επανήλθε στις νίκες δείχνοντας σεβασμό στην τιμή και την ιστορία του.
Για 80 λεπτά ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, με άριστο στήσιμο, πειθαρχία, συνέπεια, πλουραλισμό, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε αρκετές φάσεις για να καθαρίσει πιο νωρίς την υπόθεση νίκη με τους Γουστέρη, Τανταλίδη, Μπουράκη και Ζούζουλα, σημείωσε δύο όμορφα τέρματα από οργανωμένες ομαδικές προσπάθειες και σκόρερ τον Τάσο Μπρατσούδη(15',60'), αλλά προφανώς του διέφυγε ότι οι αγώνες τελειώνουν με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Έτσι στο τελευταίο 10λεπτο έδωσε τόσες αφορμές, όσες δεν είχε δώσει σε ολόκληρα 90λεπτα προηγούμενων αγωνιστικών, με κίνδυνο να χύσει σχεδόν όλο «το γάλα από την καρδάρα» που με κόπο και σοβαρότητα γέμιζε για 80 λεπτά.
Η Νίκη Καλής που έπαιζε για την ζωή της αλλά δεν υπήρχε στο γήπεδο για 80΄ λεπτά, παρουσιάζοντας αρκετή νευρικότητα, με φανερή έλλειψη συνοχής και προσανατολισμού στο παιχνίδι της, αν και με 10 ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Δουλκερίδη στο 70', κάνοντας υπερπροσπάθεια, κατάφερε αρχικά να χάσει μια πολύ καλή ευκαιρία στο λεπτό αυτό με κεφαλιά του Snalla που έφυγε λίγο άουτ και να μειώσει στο 82' με κοντινό σουτ του ίδιου ποδοσφαιριστή που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα και μάλιστα να διεκδικήσει σε 2-3 περιπτώσεις με τους Σαρίδη, Ρίτε και Κατηριάδη, ότι λίγο νωρίτερα φάνταζε γι' αυτήν όνειρο θερινής νυκτός! Δυστυχώς για τους γηπεδούχους η προσπάθεια των τελευταίων λεπτών δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα, με τον θηλιά του υποβιβασμού πλέον να σφίγγει όλο και περισσότερο αφού και η συγκυρία αποτελεσμάτων δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου, αν και απομένουν ακόμη αρκετές αγωνιστικές μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος και όλα μπορούν να συμβούν.
Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα, χωρίς αξιόλογες σοβαρού σχολιασμού φάσεις, με μόνη ένσταση την αργοπορία κατά 10 λεπτά της αποβολής του Δουλκερίδη, ο οποίος κλώτσησε εκνευρισμένος εκτός φάσης αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα της Πέλλας, τον πεσμένο σκόρερ Μπρατσούδη.
Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα φιλοξενείται στις Αμπελειές, ενώ η Καλή θα έχει ακόμα έναν «τελικό» φιλοξενούμενη στην Αξό.
Οι συνθέσεις
Νίκη Καλής(Ζημπίδης): Λεοντιάδης, Σαρίδης, Πληκαδίτης, Δουλκερίδης, Γιακαμόζης(Καρασαρλίδης 23', Snalla 57')), Ρέτζια, Χρήστου(Ανδρίτσος 9'), Κατηριάδης, Ejuka(Γαργαλάς 65'), Κουτσάκης, Ρίτε.
Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Τοπάλης(Μαντζανάς 54'), Τανταλίδης, Καμπούρης, Μπουράκης, Σιαματάς(Ζούζουλας 61'), Πλιόγκας, Βασιλάκογλου, Γουστέρης, Μαλλόλι, Μπρατσούδης Τ.(Στάγκος 75').
Τα υπόλοιπα επί της οθόνης, από την κάμερα του PellaSports
Μια προσφορά

 







Δεν υπάρχουν σχόλια: