Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Έγινε η κοπή πίτας στην ΔΗΚΕΠΑΠ

Την ετήσια, καθιερωμένη κοπή της πίτας πραγματοποίησε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗΚΕΠΑΠ) την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στις 14.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.
Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ της Επιχείρησης, Απόστολος Φάκκας, ο οποίος στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΠΑΠ για την διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να προσφέρουν τις ποιοτικές υπηρεσίες τους για την κοινωνική αλληλεγγύη & πρόνοια στον συνάνθρωπό μας, αλλά και την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων, της διοίκησης της επιχείρησης και της δημοτικής αρχής και ευχήθηκε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά.
Να σημειωθεί ότι το τυχερό κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας «έπεσε» στο ΔΣ της επιχείρησης και το «τυχερό φλουρί» (tablet και 3ήμερη άδεια) κέρδισε ο υπάλληλος του ΚΔΑΠ Αθύρων, Αθανάσιος Στάγκος.
Στην εκδήλωση, εκτός από τους εργαζόμενους, παραβρέθηκαν: Ο προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου Πέλλας, Ανδρέας Καραφυλλιάς και τα μέλη του ΔΣ, Σοφία Κοσμόγλου και Κυριάκος Τσολακούδης.Δεν υπάρχουν σχόλια: