Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Τα κυριακάτικα αποτελέσματα των αγώνων σε ΕΠΣ Πέλλας και Γ' Εθνική - Βαθμολογίες

Φάσεις & γκολ από τον αγώνα Νίκη Αξού - Νίκη Καλής
Δύο παιχνίδια σήμερα για την Α1 με την Σωσάνδρα στο ένα να φεύγει με το διπλό από τους γειτονικούς Προμάχους, σ' ένα παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις κι από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, με την φιλοξενούμενη πολύ καλύτερη όμως στο δεύτερο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες και στο άλλο ανάμεσα σε Αξό και Καλή να έχουμε το χειρότερο δυνατό θέαμα αλλά και αποτέλεσμα που δεν βόλεψε τελικά κανέναν.
Στο παιχνίδι της Αξού όπου οι δύο ομάδες μπορεί να είχαν το όνομα, αλλά τελικά δεν κατάφεραν την χάρη... Παρόντες στο γήπεδο, παρακολουθήσαμε σήμερα και βιντεοσκοπήσαμε φάσεις και γκολ, από ένα παιχνίδι με εμφανή τη νευρικότητα και άγχος τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και στο οποίο δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο από δύο άτολμες ομάδες. Αν κάποια ομάδα δικαιούνταν κάτι περισσότερο με την εικόνα της, αυτή ήταν η φιλοξενούμενη που ήταν πιο συμπαγής στην μεγαλύτερη διάρκεια, δημιούργησε κι έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες, με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ ανορθόδοξα και να απειλούν μόνο με γεμίσματα και στημένα απόντος και του εκ των κορυφαίων σκόρερ της κατηγορίας Πολατίδη, ενώ έδειχναν σε αρκετές περιπτώσεις και ευάλωτοι αμυντικά. Αν δεν ήταν η εξέλιξη του σκορ και το κάπως υποφερτό τελευταίο τέταρτο από πλευράς παραγωγής φάσεων λόγω κυρίως της κούρασης των ποδοσφαιριστών, θα το είχαμε ξεχάσει πολύ γρήγορα...
Τα τέρματα πέτυχαν, για την Καλή που προηγήθηκε ο Κατηριάδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με κοντινό σουτ στο 75' μετά από πάσα του Ρίτε και ο Τοπαλίδης για την Αξό που ισοφάρισε στις καθυστερήσεις, με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όταν πήρε το ριμπάουντ από κακή απόκρουση της άμυνας των φιλοξενουμένων. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε επιπόλαια αλλά δίκαια ο Τερζής για τους γηπεδούχους. Δύο δοκάρια για τους γηπεδούχους με τους Σιταρά και Μουρατίδη, που όμως ήταν σε φάσεις απόλυτα ελεγχόμενες από τον Μουρζίδη.
Άριστη η διαιτητική τριπλέτα των Κατεριάδη, Πίλτση, Σιώνη, αλλά με κάποια παρατράγουδα προς το τέλος της αναμέτρησης, από εισβολή στο γήπεδο και αναίτια επίθεση φιλάθλων των γηπεδούχων εναντίον του δεύτερου βοηθού και του διαιτητή, που επέφερε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, πριν ο «πυροσβέστης» πρόεδρος των γηπεδούχων κ. Βασιλειάδης, επέμβει άμεσα και ηρεμήσει τα πνεύματα και το παιχνίδι ολοκληρωθεί κανονικά.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες πολύ σημαντική νίκη για την Νέα Πέλλα επί του φιλόδοξου Δαμιανού στην ύστατη προσπάθεια που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού, άσχετα αν τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν βοήθησαν καθόλου και ακολουθούν 6 δύσκολες αγωνιστικές μέχρι το τέλος. Θα χρειαστεί σίγουρα και τις εκτός έδρας υπερβάσεις, αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Το σκορ της ημέρας από τον Μεγαπλάτανο επί του Λυκοστόμου, στον άλλον όμιλο της πρώτης κατηγορίας.
Στην Γ' Εθνική δύσκολη αλλά σημαντική νίκη για τον Εδεσσαϊκό στο γειτονικό ντέρμπι με τον Αλμωπό, ενώ Γιαννιτσά και Κουφάλια πέτυχαν το αυτονόητο αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για την επίτευξη των στόχων τους. Όλα τα σημερινά αποτελέσματα και η βαθμολογίες σε Α1 Ερασιτεχνική και Γ' Εθνική:
Μια προσφορά


Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 16η αγωνιστική 
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-1
ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ - Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΒΟΛΗ
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 0-6
ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ - Μ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ 7-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 1-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 16η αγωνιστική
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 1-0
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ 3-1
ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 2-1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ - ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Κ. ΒΡΥΣΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ

Γ ΕΘΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 19η αγωνιστική
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 1-0
Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Α.Π.Ε. ΛΑΓΚΑΔΑ 3-0
Π.Α.Ο. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ 2-0
*Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: