Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

Δήλωση για το εκλογικό αποτέλεσμα του υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ζήση Τριανταφυλλίδη

Φίλες και φίλοι,
Μετά από έναν σύντομο προεκλογικό αγώνα τεσσάρων εβδομάδων, που δυστυχώς κατά τη μία ήμουν απασχολημένος ως υπερασπιστής σε πολύκροτη δίκη στη Θεσσαλονίκη, νοιώθω τη βαριά ηθική υποχρέωση να σας ευχαριστήσω εκ βάθους καρδιάς για την απλόχερη αγάπη, που μου δώσατε, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείξατε θέτοντας το σταυρό σας δίπλα στο όνομά μου, στο συνδυασμό του ΣΥΡΙΖΑ.
Έκανα έναν προεκλογικό αγώνα, καθώς ταιριάζει στο πολιτικό μου ήθος, γεγονός που το αναγνωρίζουν φίλοι, αλλά και πολιτικοί αντίπαλοι. Επιχειρηματολογώντας και ασκώντας κριτική προσπάθησα να πείσω, χωρίς να διχάσω τον ούτως ή άλλως πονεμένο, κατά το διάβα της ιστορίας, λαό μας.
Σε αυτό το ευχάριστο ταξίδι, ξαναβρέθηκα με φίλους, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και επικοινώνησα δημόσια με όσους δυνατόν περισσότερους· ανθρώπους που με τον ιδρώτα του προσώπου τους βιοπορίζονται έντιμα και αντιμετωπίζουν με σθένος τα προβλήματα τους.
Δηλώνω ρητά θεματοφύλακας της εμπιστοσύνης που μου δείξατε και ότι με πράξεις θα σταθώ δίπλα στο λαό του νομού μας και στα προβλήματά του.
Ζήσης Τριανταφυλλίδης
Δικηγόρος
zissistr@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: