Τρίτη 9 Ιουλίου 2019

Έφτασε ο νέος Αξονικός Τομογράφος και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών!

Πριν από λίγες ώρες έφτασε στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ο νέος Αξονικός Τομογράφος! Οι «κατσαπλιάδες», οι «άπλυτοι», οι «μπαχαλάκηδες», οι Μαδούροι και οι Πολάκηδες το κατάφεραν κι αυτό πριν μας αδειάσουν την γωνιά!
Με καθυστέρηση πολλών ετών και εφόσον κινδύνεψαν αλλά και ταλαιπωρήθηκαν χιλιάδες ασθενείς, κι αφού έφτασε να μοιάζει όνειρο απατηλό κι αφού χρειάστηκε να περάσει από σαράντα κύματα, διαγωνισμούς, αναδόχους και προσωπικές μάχες κάποιων ανθρώπων όπως ο διοικητής κ. Χρήστος Σμίας και τα μέλη της διοίκησης του Νοσοκομείου Πέλλας, των βουλευτών, των τοπικών και υπηρεσιακών παραγόντων, των εργαζομένων που αγαπούν και αγωνίζονται για το δημόσιο σύστημα υγείας, ο νομός Πέλλας από σήμερα διαθέτει πια δύο Αξονικούς Τομογράφους! Ένας στο Νοσοκομείο της Έδεσσας, κι ένας στων Γιαννιτσών. Η υπόσχεση του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά του πρώην Υπουργού κ. Πολάκη, τηρήθηκε στο ακέραιο!
Πολλοί αξονικοί τοποθετήθηκαν, κι άλλοι τόσοι επισκευάσθηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία τα τελευταία χρόνια σε δημόσια Νοσοκομεία της χώρας, όπως της Λαμίας, της Καρδίτσας, της Ικαρίας και άλλα. Γιατί μάλλον το πάρτι στην Υγεία σταμάτησε, έγινε χρηστή και σωστή διαχείριση και τα χρήματα περίσσεψαν. Η δημόσια και δωρεάν υγεία ανήκει σε όλους τους Έλληνες πολίτες, κι αυτό πρέπει να εξακολουθήσει να ισχύει.
Ο νέος Αξονικός Τομογράφος του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, ίσως και μέσα στην εβδομάδα να καταφέρει να μπει σε λειτουργία, αφού και ο χώρος υποδοχής είναι πλέον έτοιμος.
Πολλά συγχαρητήρια στον απερχόμενο Υπουργό, στον διοικητή και στην διοίκηση του Νοσοκομείου Πέλλας και σε όλους όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν αυτή την σωτήρια λύση για την Πέλλα, σ' ένα μακροχρόνιο και δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.
Σχετική ανάρτηση υπήρξε και του διοικητή του Νοσοκομείου κ. Χρήστου Σμία που περιχαρής υποδέχθηκε το νέο Αξονικό Τομογράφο...

 








Δεν υπάρχουν σχόλια: