Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

Ιερή «μαύρη» προπαγάνδα και στην εκκλησία της Πέλλας!

Στο αποκορύφωμά της σήμερα η άθλια «μαύρη» προπαγάνδα και σε εκκλησιαστικούς χώρους. Μετά τους Αμβρόσιους ιεροκήρυκες του μίσους, την σκυτάλη σήμερα ως «διακινητής» παρόμοιων μισαλλόδοξων κηρυγμάτων, πήρε ανήμερα εθνικών εκλογών η εκκλησία της Πέλλας!
Το επαίσχυντο έντυπο που απεικονίζεται παρακάτω («Παρακαταθήκη» από κάποιον... ομώνυμο σύλλογο!!!), το μοίραζε άνθρωπος της εκκλησίας μας σήμερα έξω από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Πέλλα, μετά την Θεία Λειτουργία, ζητώντας από τους πολίτες να ρίξουν «μαύρο στους προδότες και ψήφο στους πατριώτες» και παράλληλα «να καταδικάσουν τα ανοσιουργήματα του ΣΥΡΙΖΑ στην τετραετία που συγκυβέρνησε με τους ΑΝΕΛ». 
Ένα κατάπτυστο έντυπο, με αναφορές και πρακτικές, βγαλμένες από τις πιο σκοτεινές μέρες και εποχές της δεξιάς και της ελληνικής ιστορίας! Μνημείο ακροδεξιάς μισαλλοδοξίας, σκοταδισμού, και διχασμού! 
Όταν η Εκκλησία επιτρέπει στους κόλπους της και μάλιστα διακινεί η ίδια κηρύγματα μίσους, περιχαράκωσης και μισαλλοδοξίας και όχι κηρύγματα αγάπης και αλληλεγγύης, όπως θα έπρεπε άλλωστε…
Όταν η Εκκλησία «μπερδεύει» πολιτικά σκοπίμως και στοχευμένα τους διακριτούς ρόλους και τις εξουσίες...
Όταν η Εκκλησία «μεταμορφώνεται» από χώρος θρησκευτικής λατρείας, σε μηχανισμό «μαύρης» πολιτικής προπαγάνδας...
Όταν οι κομματικές κραυγές, οι «υπόγειες» πολιτικές μεθοδεύσεις και οι πρακτικές σκοτεινών περιόδων και καθεστώτων για την «Δεξιά του Κυρίου», κορυφώνονται στην γιορτή της Δημοκρατίας και μάλιστα σε ιερούς χώρους…
Τότε σίγουρα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην -ούτως ή άλλως- συντηρητική κοινωνία μας… Ντροπή και αίσχος!
https://issuu.com/caotonic
Με πληροφορίες από το χρονολόγιο του Δημήτρης Μπουλουσάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: