Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Ηρακλής Αγίου Λουκά - Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας (0-4)0-6. Με σανιδωμένο το φρένο...

Σ' ένα παιχνίδι που δεν αντέχει σε καμία κριτική και ανάλυση, ο Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας δια περιπάτου έβγαλε την «υποχρέωση» και προκρίθηκε άνετα στην επόμενη φάση.
Χαώδης η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, χωρίς την στοιχειώδη αντίδραση του γηπεδούχου Αγίου Λουκά, η πιο σοβαρή και πλουραλιστική φιλοξενούμενη Πέλλα του πρώτου μέρους, καθάρισε νωρίς τον αγώνα και την πρόκριση με το σκορ να σταματά στο 0-4.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες με την Πέλλα πιο υπεύθυνη αφού αυτή είχε στα πόδια της την διαχείριση του αγώνα σε όλο το 90λεπτο, χωρίς ενέργεια και διάθεση, με την εικόνα αγγαρείας, χαλαρότητας και αδιαφορίας, απλά ταλαιπώρησαν εαυτούς και αλλήλους και χρειάστηκε η υπομονή όλων των παρισταμένων στο γήπεδο, πριν ακουστεί και το τελευταίο σφύριγμα από τον ρέφερι της αναμέτρησης! Τα δύο τέρματα που ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο τελικό 0-6, ήταν ότι αξίζει να θυμόμαστε και να κρατήσουμε απ' αυτή την 45λεπτη ποδοσφαιρική «παρωδία» και «τιμωρία» της επανάληψης...
Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Κατσαμακτσής(15', 78'), Πολυχρονόπουλος(33'), Καμπούρης(38'), Παναγιωτέλης(40'), Στάγκος(85').
Η διαιτησία των κ.κ. Ατζαμιδάκη, Ζιώγλη, Κεσίσογλου «πλεονασμός» για ένα τέτοιο παιχνίδι.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής Αγίου Λουκά(Κουτσός): Σαριπανίδης, Τσιόπτσης(Στεργίου 46'), Κοκκινίδης, Παπάζης, Μιχαηλίδης, Αναγνώστου, Γαλάνης, Κεσιάν, Κουτσός Η. Νο 10(Ιωαννίδης 46'), Κουτσός Η. Νο 9, Κουτσός Β.(Χατζηβασιλειάδης 66').
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Αλευρούδης, Παναγιωτέλης(Γεωργιάδης 58'), Βασιλάκογλου, Κιοσελάκης, Πλιόγκας Η., Καμπούρης(Γερμανούδης 46'), Παπαδόπουλος Γ.(Στάγκος 61'), Πολυχρόνοπουλος, Κατσαμακτσής, Μπουράκης, Πρέτσι(Αλμπάνης 46'). Για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν Δεληχατζής, Δομουκτσίδης, Μαλόλλι, Τανταλίδης, Καρατζιάς, Μπρατσούδης Τ., Ψαράς, Βογιατζής, Λαμπρούδης, Πλιόγκας Γ., Παπαδόπουλος Α.
►Την ερχόμενη Τετάρτη σε αδιάφορα παιχνίδια, η Πέλλα υποδέχεται τον Πενταπλάτανο και ο Άγιος Λουκάς φιλοξενείται στην Λεπτοκαρυά για την τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου για το κύπελλο ερασιτεχνών. 
Μια προσφορά

















Δεν υπάρχουν σχόλια: