Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Π.Α.Σ. Μ.Α.Σ. Πέλλας - Α.Ο. Φίλιππος Γιαννιτσών 3-0 α.α.

Μια πρωτόγνωρη εικόνα που προσωπικά δεν θυμάμαι προηγούμενη παρόμοια στο γήπεδο της Πέλλας τουλάχιστον την τελευταία 10ετία, είχαν την ατυχία να αντικρίσουν όσοι παραβρέθηκαν σήμερα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα Π.Α.Σ. Μ.Α.Σ. Πέλλας - Α.Ο. Φίλιππος Γιαννιτσών για την τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Ο Φίλιππος περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη προσήλθε στο γήπεδο της Πέλλας δια της φυσικής παρουσίας των εκπροσώπων του, του γενικού διευθυντή του κ. Μίμη Μαλαματίδη και του προπονητή του κ. Χρήστου Καρκαμάνη, δηλώνοντας προς τους διαιτητές της αναμέτρησης, την αδυναμία του να κατέβει να αγωνιστεί στον σημερινό αγώνα, λόγω μη συμπλήρωσης του απαιτούμενου αριθμού ποδοσφαιριστών, εξαιτίας ασθενείας, φροντιστηρίων και εργασίας! Επόμενο το παιχνίδι να κατοχυρωθεί στην παρούσα γηπεδούχο ομάδα με σκορ 3-0 και τις συνέπειες που προβλέπει ο ΚΑΠ για την απούσα φιλοξενούμενη. Φυσικά η παραπάνω άσχημη εξέλιξη δεν περιποιεί τιμή ούτε για την Ένωσή μας, η οποία μάλλον δεν φαίνεται να έκανε και τον καλύτερο δυνατό προγραμματισμό για την διεξαγωγή της πρώτης φάσης του κυπέλλου, με τις ομάδες που με δυσκολία δήλωσαν συμμετοχές σε κύπελλο και πρωτάθλημα, δικαίως να διαμαρτύρονται για τα μεσοβδόμαδα παιχνίδια!
Μετά την οριστικοποίηση της ματαίωσης της επίσημης αναμέτρησης, η γηπεδούχος Πέλλα εκμεταλλεύθηκε τη περίσταση για οικογενειακό διπλό, με το μυαλό πλέον αποκλειστικά στην κυριακάτικη πρεμιέρα του πρωταθλήματος στον Άγρα με τον Άρη Νησίου.
Για την ιστορία η Πέλλα κατέβηκε με τους: Αλευρούδη, Βασιλάκογλου, Κιοσελάκη, Καμπούρη, Παπαδόπουλο Γ., Κατσαμακτσή, Μπουράκη, Ψαρρά, Μαλόλλι, Μπρατσούδη Τ., Λαμπρούδη.
Μια προσφορά

Δεν υπάρχουν σχόλια: