Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας

Τρία παιχνίδια σήμερα στην πρεμιέρα της Α1, τρεις νίκες και ιδανικό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους. Οι Πρόμαχοι με επική ανατροπή, αφού αγωνίζονταν στο τελευταίο τέταρτο με αριθμητικό μειονέκτημα, πήραν στις καθυστερήσεις το πολύτιμο τρίποντο με αντίπαλο την Δόξα Μανδάλου. Στο Ριζάρι ο τοπικός Ορφέας πέτυχε νίκη ψυχολογίας και ουσίας, υποδεχόμενος την Ελπίδα Έδεσσας, ομάδα με τους ίδιους στόχους. Τέλος στο Μελίσσι και σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, η Δόξα πολύ καλύτερη και με παρακαταθήκη τα δύο γρήγορα τέρματα στο πρώτο 20λεπτο, έφτασε σχετικά εύκολα αν και αγχωμένα εξαιτίας των πολλών χαμένων ευκαιριών στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως, στην σημαντική νίκη απέναντι στην αξιόμαχη Αναγέννηση Δωροθέας.
Στην Α κατηγορία και τον 1ο όμιλο, οι γηπεδούχοι και θεωρητικά φαβορί για την άνοδο, πέτυχαν ευρείες νίκες, μ' αυτή της Σκύδρας να είναι και με το σκορ της ημέρας. Στο 2ο όμιλο, το τραγικό αλλά αναμενόμενο της πρώτης αγωνιστικής, ήταν η μη κάθοδος του Άγιαξ Πέλλας στο γήπεδο...
Στο γήπεδο του Μελισσίου η Δόξα που μπήκε δυνατά και σκόραρε στο πρώτο 20λεπτο δύο φορές με τους με τους Γεωργιά(3') και Κυζιρίδη(20'), κι έχοντας εμφανέστατη ποιοτική και αγωνιστική υπεροχή σε ολόκληρο το 90λεπτο, δεν είχε σοβαρό πρόβλημα να διαχειριστεί το διαμορφωμένο υπέρ της αποτέλεσμα και να φτάσει τελικά δίκαια στη νίκη με τελικό σκορ 2-0.
Σωρεία χαμένων ευκαιριών από τους γηπεδούχους με τους Πισμισάκη, Κυζιρίδη και Σαρρή στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, που είχαν σε μία απ' αυτές και οριζόντιο δοκάρι με τον Τζάτζη λίγο πριν την λήξη, με τους πιο ζωντανούς και απαιτητικούς φιλοξενούμενους στο ίδιο διάστημα, να έχουν την πιο αξιόλογη ευκαιρία στις αρχές με εκτέλεση φάουλ 10 μέτρα εκτός περιοχής του Κόγιου, στο οριζόντιο δοκάρι της Δόξας και μία αρκετά αργότερα μετά από άστοχη έξοδο του Γεωργιάδη. Κορυφαίος του γηπέδου ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Κοντόπουλος, που στην κυριολεξία έπαιζε μόνος του στο δεύτερο ημίχρονο, απέναντι στους επιθετικούς της Δόξας.
Με αρκετά λάθη και για τις δύο ομάδες ο ρέφερι κ. Μιχαηλίδης και ο πρώτος βοηθός κ. Κεσίσογλου Γ., ενώ πολύ καλύτερα τα πήγε ο δεύτερος κ. Μανωλάκης.
Φάσεις και γκολ από το παιχνίδι του Μελισσίου σε λίγο...
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα: 
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 1η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ 2-0
ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 2-0
Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ 2-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΝΙΚΗ ΚΑΛΗΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 5-1
ΠΑΣ ΣΚΥΔΡΑ 2000 - Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΝΙΣΣΑΣ 8-1

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 1η αγωνιστική
ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ - ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ 0-3 α.α.
ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 0-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: