Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Θωμάς Γιόφκος: Να βγούμε από το αμυντικό μας δόγμα τόσο σε διπλωματικό, όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο

Μετά από την χθεσινοβραδινή διάσκεψη του απολύτως εχθρικού προς την Ελλάδα Βερολίνου, ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι και βλέπουμε ότι και η Ελλάδα δια της απουσίας της, είναι στο "κρεβάτι του Προκρούστη" και μεθοδεύεται η διάλυσή της. 
Δεν έχουμε την αντιμετώπιση ισότιμου ευρωπαϊκού κράτους, αλλά μιας γερμανικής επαρχίας. Τείνουμε να γίνουμε ένα υβριδικό κρατίδιο-δορυφόρος για την νέα τάξη χωρίς καμιά απολύτως παρουσία στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, χωρίς καμιά απολύτως ισχύ, παρά την αναμφισβήτητα ισχυρή ιστορική και πολιτιστική μας ταυτότητα και την αδιαμφισβήτητη συνδρομή μας εδώ και χιλιάδες χρόνια αποδεδειγμένα εις τον δυτικό πολιτισμό. Παρά τις όποιες θυσίες και αν κάναμε για τους Αγγλοσάξωνες, Αμερικανούς και άλλους στον Α' ΠΠ, όπως και την συνδρομή μας στην πτώση του του Γ' Ραιχ στον Β' ΠΠ. Στα παραπάνω να προστεθεί ότι ήμαστε από τα πιο παλαιά μέλη του ΝΑΤΟ, αλλά και της ΕΕ.
Η σωτηρία μας δεν θα έρθει απο το εξωτερικό όπως όλα δείχνουν αλλά μόνο από εμάς για εμάς, με πολύ σκληρές αποφάσεις που καλούμαστε πλέον λόγω ειδικών συνθηκών να πάρουμε, χωρίς να αποκλείουμε και τον πόλεμο!!!!!
Δεν υπάρχει καμιά απολύτως περίπτωση να απεμπλακούμε απ' όλο αυτό αναίμακτα, ειδάλλως θα τα χάσουμε όλα εν ριπή οφθαλμού. Θα χάσουμε τη χώρα μας και θα ήμαστε θεατές και αν νομίζετε πως με τις ορδές των ακραίων ισλαμιστών εδώ στο εσωτερικό της χώρας μας ανεξέλεγκτες, δεν θα βρεθούμε σίγουρα προ δυσάρεστων εκπλήξεων, πλανάστε πλάνην οικτράν!!!!!
Πολύ πιο σύντομα απ' όσο θα μπορούσαμε να το φανταστούμε, θα έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις αλλά και εξελίξεις, με μια κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση εις το σύνολον της να μην έχει αντανακλαστικά να αντιμετωπίσει όλο αυτό το διεθνές τοξικό περιβάλλον που μας περιβάλλει. Ανεπαρκείς η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ, το Μέρα25, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ αλλά και η Ελληνική Λύση, της οποίας ο πρόεδρός ισχυρίζεται ότι έχει πολύ στενές σχέσεις με το περιβάλλον του Πούτιν! Ποιου Πούτιν; Αυτού που πάει σε όλα χέρι χέρι με τον Ερντογάν!!!
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά ήμαστε μόνοι μας, απέναντι σε μια αμείλικτη νέα τάξη πραγμάτων, όπως τόσες άλλες φορές στην μακραίωνη ιστορία της χώρας μας εδώ και χιλιάδες χρόνια!!!!!! Πέρσες. Μέγας Αλέξανδρος, Τουρκοκρατία, Γ' Ράιχ κ.ο.κ.
Εγώ έχω να πω μόνον τούτο... Ναι το εχθρικότατο προς εμάς Βερολίνο, με τη νέα τάξη πραγμάτων έχουν τα δικά τους σχέδια. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκείνες οι συνθήκες διεθνώς που θα τους δυσκολέψουν, θα τους καθυστερήσουν, θα τους σταματήσουν ή και θα τους ανατρέψουν. Όλα δείχνουν, ότι με την ενδεχόμενη επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, επισπεύδουν όλες τους τις κινήσεις, σχεδόν σε κατάσταση πανικού, μήπως και τελικά επιβληθούν!!!!!
Όπως και να έχει, τα δύσκολα είναι μπροστά μας και θα πρέπει σύντομα να βγούμε από το αμυντικό μας δόγμα τόσο σε διπλωματικό επίπεδο, όσο και σε στρατιωτικό!!!!!! Πρέπει να είμαστε σε εκγρήγορση!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΝΟΗΣΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!!!!

Θωμάς Γιόφκος
πολιτευτής με τη "Νέα Δεξιά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: