Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Τα σαββατιάτικα αποτελέσματα των αγώνων στην ΕΠΣ Πέλλας

Εθνικός Γιαννιτσών-Άρης Νησίου 3-0: Φάσεις και γκολ
Ότι δεν υπάρχουν προδιαγεγραμμένα αποτελέσματα πριν την διεξαγωγή των αγώνων, δεν χρειαζόταν η σημερινή αγωνιστική της Α1 να το δούμε και να το επιβεβαιώσουμε. Όσοι παρακολουθούν συχνά αγώνες της κατηγορίας και όχι μόνο, σίγουρα το έχουν αντιληφθεί, ακόμη και όσοι διακρίνονται από κάποια έπαρση.
Εκτός από τον πρωτοπόρο και αήττητο Εθνικό Γιαννιτσών που πέρασε ένα εύκολο απόγευμα με αντίπαλο τον Άρη Νησίου στη Νέα Τραπεζούντα σε παιχνίδι που παρακολουθήσαμε ανταποκρινόμενοι στο φιλανθρωπικό κάλεσμα των γηπεδούχων, στα υπόλοιπα τα βαθμολογικά φαβορί «σκόνταψαν» με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους. Τόσο εντός η Δόξα Μανδάλου με αντίπαλο τον Ορφέα Ριζαρίου, όσο και ο Ακρίτας Σωσάνδρας εκτός με την Αναγέννηση Δωροθέας, «κόλλησαν» σε ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν περισσότερο από τον υποθετικά εφικτό στόχο των play off. Ισοπαλία και για την Νίκη Αξού, που δεν μπόρεσε να «εξαργυρώσει» το σημαντικό διπλό στους Γαλατάδες, αυτή τη φορά εντός έδρας με αντίπαλο την Ελπίδα Έδεσσας.
Στις χαμηλότερες κατηγορίες ο Άρης Αθύρων πήρε χωρίς κόπο το δώρο-τρίποντο, αφού ο Άγιαξ δεν παρουσιάστηκε στο γήπεδο, με το οδυνηρό αποτέλεσμα για κάθε ερασιτεχνική ομάδα που αδυνατεί να κατέβη σε τρεις αγώνες, την οριστική αποβολή του από το πρωτάθλημα! Ο Απόλλων Ραχώνας όμως όχι μόνο αγωνίστηκε, αλλά κατάφερε και την έκπληξη στην έδρα του, νικώντας τον φιλόδοξο Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς. Το σκορ της ημέρας από την συνήθη ύποπτη ΑΕΚ Καρυώτισσας, με «θύμα» αυτή τη φορά τον Ηρακλή Αγίου Λουκά.
Στη Νέα Τραπεζούντα σε αγώνα που μέρος των εσόδων η διοίκηση των γηπεδούχων θα διαθέσει στο Σύλλογο Παραπληγικών Πέλλας, ο καλύτερος, ο πιο ήρεμος και πιο απαοτελεσματικός Εθνικός, δεν βρήκε καμία σοβαρή αντίσταση από τον Άρη Νησίου σε κανένα σημείο του αγώνα και μοιραία επέστρεψε εύκολα στις νίκες «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Τα ωραία σε εκτέλεση τέρματα των Χατζηστεφάνου(10', 15') και Κηλίκη(42'), ήταν ότι καλύτερο είδαμε σήμερα στο γήπεδο. Υποτονικοί και νευρικοί οι φιλοξενούμενοι, δεν δημιούργησαν ούτε μία αξιόλογη φάση σε ολόκληρο το 90λεπτο(μόνο σε μία φάση στο πρώτο μέρος με το σκορ 2-0 εις βάρος ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Μάτζιου), κι αν κάποιος δικαιούταν επιπλέον τέρματα, αυτοί ήταν οι γηπεδούχοι, που σε δυο-τρεις περιπτώσεις(δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Πετρίδη) αν και «σβηστοί», είχαν την ευκαιρία να σκοράρουν και στο δεύτερο ημίχρονο.
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα, μαζί με φάσεις και γκολ από την αναμέτρηση της Νέας Τραπεζούντας:
Μια προσφορά

Α1 ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 14η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 3-0
ΔΟΞΑ ΜΑΝΔΑΛΟΥ - ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ 1-1
ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ 1-1
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΩΡΟΘΕΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΩΣΑΝΔΡΑΣ 0-0

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 1ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ - ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ 1-3

Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 2ος ΟΜΙΛΟΣ 14η αγωνιστική
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΑΡΗΣ ΛΙΠΑΡΟΥ 0-4
ΑΡΗΣ ΑΘΥΡΩΝ - ΑΓΙΑΞ ΠΕΛΛΑΣ 3-0 α.α.
ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΛΟΥΚΑ 6-0
ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 2-0
Μ.ΑΛΕΞ.ΑΡΣΕΝΙΟΥ - ΣΦ ΠΑΟΚ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1-0

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ 12η αγωνιστική
ΔΟΞΑ ΦΕΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ - Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ 5-0
ΑΠΟΛΛΩΝ ΡΑΧΩΝΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2019 ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ 1-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: