Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας για το 2020 από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας

Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΒΕΓΓΕΡΑ στην κεντρική πλατεία της Πέλλας, η ετήσια εκδήλωση της κοπή της πίτας από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας.
Την πίτα έκοψε μετά τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, προκοπή, πρόοδο, προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες, ο αντιπρόεδρος κ. Αλμπάνης Στέφανος, παρόντων σχεδόν όλων των ποδοσφαιριστών(εκτός των δικαιολογημένα για λόγους υγείας, εργασίας ή στράτευσης απόντων), του προπονητή και της διοίκησης. Τα φλουριά με το σχετικό συμβολικό χρηματικό ποσό στην πίτα των ποδοσφαιριστών ήταν δύο, με τους τυχερούς που αναδείχθηκαν να είναι φέτος από της «αμύνης τα παιδιά», οι Γιώργος Βασιλάκογλου και Μαρίνος Τανταλίδης. Από την πίτα της διοίκησης, «τυχερός-άτυχος» ήταν ο κ. Νινιατσούδης Στέργιος υπεύθυνος των τμημάτων υποδομών, ο οποίος ως είθισται, θα κληθεί να καταθέσει διπλή μηνιαία συνδρομή στο ταμείο του συλλόγου! 
Ευχές από τον Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας επίσης για καλή και δημιουργική χρονιά όπως αυτοί την επιθυμούν και την αναμένουν με υγεία πάνω απ' όλα, σε όλους τους παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές, διαιτητές και φιλάθλους του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου ειδικότερα, αλλά και σε όλο τον κόσμο! Ευχές και ευχαριστίες και προς στον χορηγό της εκδήλωσης, το Αρτοποιείο "Καρασμάνης" για την ευγενική προσφορά του.














Δεν υπάρχουν σχόλια: