Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας - Αναγέννηση Δωροθέας (6-0)8-0. «Πλήρωσε τη νύφη» η Δωροθέα

Ένας καταιγιστικός Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην φιλοξενούμενη Αναγέννηση Δωροθέας και την συνέτριψε με το ευρύ 8-0, σ' ένα παιχνίδι με πολλές ομοιότητες και μνήμες μ' εκείνο του πρώτου γύρου.
Θέλοντας να διασκεδάσει τις πολύ άσχημες εντυπώσεις της ανέλπιστης ήττας της προηγούμενης αγωνιστικής και να μην πέσει θύμα μια ακόμα «έκπληξης», αυτή τη φορά από την έτερη ουραγό της βαθμολογίας, ο Μ.Α. Πέλλας ξεκίνησε τον αγώνα με πατημένο το «γκάζι» με στόχο να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι, ζητώντας πιεστικά και επιτακτικά τη νίκη από το πρώτο λεπτό, κι αποδίδοντας όμως παράλληλα εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη την διάρκεια άριστη δημιουργία και ανάπτυξη με κάθε τρόπο και από κάθε πλευρά, πολυάριθμες φάσεις και ευκαιρίες, οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Τοπάλη και τέλος πολλά και ωραία γκολ, που ήρθαν ως επιστέγασμα αυτής της ωραίας προσπάθειας και της εξαιρετικής εμφάνισης, κι έκαναν την αναμέτρηση μια τυπική διαδικασία με το σκορ ημιχρόνου ήδη στο 6-0. Στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε, αλλά το καλό ποδόσφαιρο, οι ωραίες φάσεις, οι ευκαιρίες και τα γκολ δεν έλειψαν, με το τελικό 8-0 να σφραγίζει και να απεικονίζει τις σημερινές προσπάθειες των δύο ομάδων. 
Οι φιλοξενούμενοι που αιφνιδιάστηκαν πολύ γρήγορα και δεν είχαν τις αμυντικές λύσεις και την ανάλογη αντίσταση στην μεγάλη πίεση των γηπεδούχων, έζησαν ένα εφιαλτικό πρώτο ημίχρονο παρά τις όποιες καλές και φιλότιμες αποκρούσεις του Κοντόπουλου που προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, ενώ και επιθετικά έδειξαν δυσκολία να πατήσουν στην αντίπαλη περιοχή και να απειλήσουν άμεσα, κι αναλώθηκαν σε κάποια ελάχιστα σουτ από μέση και μακρινή απόσταση, που απέφεραν και την πιο αξιόλογη φάση στον αγώνα γι' αυτούς, το οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Κλεισούρη στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου. Μια ακόμη ευκαιρία καταγράφηκε για την Δωροθέα στο δεύτερο ημίχρονο, με το επικίνδυνο σουτ εντός περιοχής από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δομουκτσίδη.
Σκόραραν για την Πέλλα οι Τοπάλης(2'), Μπουράκης(10'), Τανταλίδης(15', 25'), Πολυχρονόπουλος(20'), Μπρατσούδης(35' πέναλτι), Αρδάλης(55' πέναλτι) και Ρέκος(85') στην πρώτη φετινή συμμετοχή. 
Καλή παρουσία σ' ένα εύκολο απόγευμα και για την διαιτητική τριπλέτα.
►Την επόμενη αγωνιστική η Πέλλα φιλοξενείται στο Μάνδαλο και η Δωροθέα υποδέχεται τον Εθνικό Γ..
►Είχε μικρότερη ή μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα, σχεδόν το σύνολο των νεοαποκτηθέντων του Ιανουαρίου για τις δύο ομάδες, ο Ρέκος για την γηπεδούχο Πέλλα που πέτυχε και το τελευταίο τέρμα και οι  Ερυθρόπουλος, Σούσουλας, Σέλκος και Χότζιας για την φιλοξενούμενη Δωροθέα.
►Για διάφορους λόγους σήμερα για την Πέλλα δεν ήταν στην διάθεση του Γιάννη Χαρπίδη, οι Βογιατζής, Παναγιωτέλης, Κατσαμακτσής, Αλευρούδης, Καμπούρης, Κιοσελάκης, Πλιόγκας Γ., με τους δύο πρώτους μάλιστα να έχουν σκοράρει στον αγώνα του πρώτου γύρου.
Οι συνθέσεις
Π.Α.Σ. Μ.Α. Πέλλας(Χαρπίδης): Δομουκτσίδης, Καρατζιάς, Τανταλίδης(Πρέτσι 49'), Πλιόγκας Η., Βασιλάκογλου, Τοπάλης(Ρέκος 73'), Ιωσηφίδης(Γεωργιάδης 64'), Μπρατσούδης Τ., Μπουράκης(Λαμπρούδης 49'), Πολυχρονόπουλος, Αρδάλης.
Αναγέννηση Δωροθέας(Μπογδάνης): Κοντόπουλος(Ερυθρόπουλος 41'), Σταματιάδης, Πέικος, Κόγιος(Νεραντζόγλου 46'), Σούσουλας, Σέλκος, Φουντουκίδης, Κουρουκαφόπουλος(Χότζιας 46'), Κλεισούρης, Παναγιωτίδης(Νούσης 32'), Μανόγλης.
Μια προσφορά



*Μαζί με την Δωροθέα, την μπάλα όπως φαίνεται στο βίντεο έχασα κι εγώ από τον φρενήρη ρυθμό του πρώτου μέρους των γηπεδούχων, αφού κάποια πολύ ωραία τέρματα των γηπεδούχων και το δοκάρι των φιλοξενούμενων, δεν έτυχαν της ανάλογης λήψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: